CS:GO HS yeme sesi nasıl kapatılır?

atakoc

Hectopat
Merhabalar 5 yıldır CS:GO oynuyorum. Ee haliyle insan bir süre sonra profesyonelleşmek için kulaklık kullanmak durumunda kalıyor. Sıkıntım ise şudur, benim kullandığım karakter kafasından mermi yerse çok ani ve yüksek sesle tabiri caizse "şaaak" diye bir ses çıkıyor ve ben bu sesi 5 yıldır her duyduğumda yerimden zıplıyorum. Bu sesi kapatmanın bir yolu yok mudur? Kulaklık kullanmaktan soğudum 300 TL'lik kulaklığı kenara koyup hoparlör ile ses kasmaya çalışıyorum artık ancak ondan da çıksa yine korkuyorum maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@atakoc Evet @zimablue nin dediği program ile ses ayarlamaları denenebilir. Ama Valve bu tarz programlar hakkında net bir şey söylemiyor. Kullanım riski size aittir diyor. Yani yasaklama alırsan ileride ben karışmam, uyarayım seni diyor. Onun dışında oyun dosyalarını düzenleyerek ses ayarları ile oynamak, bilinmeyen hatalara sebep olabilir. Bu ikisinin dışında da bir şey yoktur diye tahmin ediyorum.

@atakoc Evet @zimabluenin dediği program ile ses ayarlamaları denenebilir. Ama Valve bu tarz programlar hakkında net bir şey söylemiyor. Kullanım riski size aittir diyor. Yani yasaklama alırsan ileride ben karışmam, uyarayım seni diyor. Onun dışında oyun dosyalarını düzenleyerek ses ayarları ile oynamak, bilinmeyen hatalara sebep olabilir. Bu ikisinin dışında da bir şey yoktur diye tahmin ediyorum.

Çok basit bir şekilde anlatayım. SoundLock hani şu sesi dijital 7.1 yapan Razer'in programları var ya onun gibi bir şey. Bu programdan dolayı ban yeme ihtimali yok, kullananların olduğunu ve ban yemediklerini de gösteriyorum. Hala neden bilmediğin konu hakkında kanıtsız konuşuyorsun anlamış değilim.

Çok basit bir şekilde anlatayım. SoundLock hani şu sesi dijital 7.1 yapan Razer'in programları var ya onun gibi bir şey. Bu programdan dolayı ban yeme ihtimali yok, kullananların olduğunu ve ban yemediklerini de gösteriyorum. Hala neden bilmediğin konu hakkında kanıtsız konuşuyorsun anlamış değilim.

Bilmediğim konular falan değil, gayet iyi biliyorum. Birkaç mesaj önce ''Neden Ban Yenir?'' sorusuna cevap olarak resimli kanıt sundum hala anlamamazlıktan geliyorsun. Ayrıca ben program ban sebebidir demedim ki? Steam desteğe sor bu tarz programları kullanmak ban sebebi midir? diye, riski size aittir gibisinden bir cevap verirler. Onun dışında ban yenmeyeceğini biliyorum, sadece Valve'nin bu tarz programlar hakkındaki düşüncesini söyledim. Bu kadar basit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı