CS:GO Hunstman Knife vs Survival Knife

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım. Bütçe tam 2700 TL. Sizce hangisi daha güzel? Veya bir hafta bekleyip 1K daha ekleyebilirimde gerek var mı acaba? Sizce nasıl yapsam? Önceden hunstman kullandımda gönlüm hunsttan yana. Fakat farklılık mı yapsam acaba?

1685475450607.png

1685475509345.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Huntsman tabii ki.

Kişisel zevklere bağlı ama ben Huntsman knife tercih ederdim cekisi daha guzel geliyor bana.

Arkadaşlar peki 3.5 k ya kadar önerebileceğiniz bir şey var mı ya da bu hunstman skiniyle birlikte güzelmi ultraviolet Huntsman ile gizli şehir arasında kaldım.

Hocam hesap çaldırma durumları olabilir çoğu kişi envantere bakarak çalıyor dikkat edin çevremde çok böyle olaylar ben gizledim mesela.

Hocam hesap çalmak öyle kolay mı Steam Guard her şey var o evanter hırsızlığı onu da yaşadım bir kere eldiven bıçak her şey gitti daha dikkatli olacağım yine de teşekkürler.

Arkadaşlar peki 3.5 k ya kadar önerebileceğiniz bir şey var mı ya da bu hunstman skiniyle birlikte güzelmi ultraviolet Huntsman ile gizli şehir arasında kaldım.

Hocam hesap çalmak öyle kolay mı Steam Guard her şey var o evanter hırsızlığı onu da yaşadım bir kere eldiven bıçak her şey gitti daha dikkatli olacağım yine de teşekkürler.
Hocam bunların çekişi çok hoşuma gidiyor ★ StatTrak™ Gut Knife | Urban Masked (Field-Tested)

Hocam bulabilirseniz bunun görevde kullanılmışı falan alın ★ Gut Knife | Crimson Web (Minimal Wear)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı