SteelSeries mouse pad kullanmak performansı etkiler mi?

ibohappy

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar, 5-6 yıllık SteelSeries mousepadim var. Yeni bir mouse almayı düşündüğümdem mouse ile beraber mousepad alsam mı diye de düşündüm fakat benim eski mousepadim 1000 lira civarı olmuş. Sizce yeni bir mouse pad almama gerek var mı?
1650TL civarına ATK A9 PLUS DragonFly almayı düşünüyorum, bu fiyata daha iyisi var mı?

6 yıllık çok kötü durumda QCK medium var bende ama buna rağmen ATK A9 Plus düzgün çalışıyor.
Ama ana bilgisayarımda Klasse Classic kullanıyorum 1 yıl oldu, ATK A9 Plus dışında diğer tüm mouselarım düzgün çalışıyor ATK A9 Plus takılıyor/atlıyor. Biraz mousepad seçiyor gibi geldi bu mouse bana.

6 yıllık çok kötü durumda QCK medium var bende ama buna rağmen ATK A9 Plus düzgün çalışıyor.
Ama ana bilgisayarımda Klasse Classic kullanıyorum 1 yıl oldu, ATK A9 Plus dışında diğer tüm mouselarım düzgün çalışıyor ATK A9 Plus takılıyor/atlıyor. Biraz mousepad seçiyor gibi geldi bu mouse bana.
Atk a9 plusu önerir misin yoksa max 2000tlye kadar başka bir mouse önerir misin?

Atk a9 plusu önerir misin yoksa max 2000tlye kadar başka bir mouse önerir misin?
Mouse'un kalite anlamında ve web uygulamasında bir sorunu yok, şekli hoşuma gitmediğin ana bilgisayarımda kullanmıyorum, yaklaşık 50 gündür iş bilgisayarımda kullanıyorum.
Fare bölümünde sorun istiyorsanız. Bu bütçede Mchose A5 Ultra öneriyorlardı. A9'dan biraz daha küçük ama bu da superlight klonu, eloshape'den şekil olarak karşılaştırmasına bakabilirsiniz.

Mouse'un kalite anlamında ve web uygulamasında bir sorunu yok, şekli hoşuma gitmediğin ana bilgisayarımda kullanmıyorum, yaklaşık 50 gündür iş bilgisayarımda kullanıyorum.
Fare bölümünde sorun istiyorsanız. Bu bütçede Mchose A5 Ultra öneriyorlardı. A9'dan biraz daha küçük ama bu da superlight klonu, eloshape'den şekil olarak karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
Atk a9 plusun görünümü hoşuma gitmişti benim elimde büyük o yüzden de almayı düşünüyordum fakat sizin de belirttiğiniz gibi takılma olur mu acaba o yüzden korktum. Eski steelseries mouse artık mousepad üzerinde takılıyor zaten bu nedenle yeni bir mouseye geçmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı