CS:GO İ7 4790K GTX970 düşük FPS sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ufukfatih35

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkdaşlar yeni toplamış oldugum bilgisayarda CS:GO 300 FPS veriyor.
Konsola max_fps 1000 komutunu yazmış bulunmaktayim.
Sizce sorun neden kaynaklı ?

Anakart: MSI GAMING 7
İşlemci: İ7 4790K
Ekran kartı: ASUS GTX 970 TURBO
Güç kaynağı: High power element bronze 600w 80+ (hp-ep600-br-ıı)
RAM: Kingston 2x2 4GB

Bu problemin üstünden nasıl gelicem?
Tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO ekran kartına fazla yüklenmeyen bir oyun. Yani 100-200 FPS'den sonrasını GPU'dan çekmez. Ayrıca monitörün 60 HZ ise alacağın 1000 FPS sana yarar getirmez, zarar getirir. Ekranda yırtılmalar olur ve bu gözünü rahatsız eder. Monitörün 60 HZ ise 60 FPS en idealidir.

Son düzenleme:
Ama şimdi awp ile smoğa çift zoom açtıgımda fps 100 e düşüyor gtx 970 de.
Fps ile ilgili sorunum var şuan :(

Monitör ASUS vs247n 23.6 inç dvı kablosu ile bağlı kasama

Dostum, yukarıda arkadaşlar da söylemiş. Monitörün 60 FPS, yani daha üstünü sana gösteremez. Ekran kartın saniyede 300 kare olarak işleyip sana sunabilir, tamam, ama monitörün saniyede 60 kareden daha fazlasını gösterme kapasitesine sahip değil. Dolayısı ile 60 FPS'nin üstünde kaç olursa olsun senin göreceğin 60 kare/saniyedir. Yine söylenmiş yukarıda, yırtılma bozunması olur ekran kartının verdiği FPS ile monitörün verdiği FPS birbiri ile tutmadığında. Sana tavsiyem VSync'i aç, bu FPS olaylarını da kafana takma.

Fps 60'a sabitlemek yani bunu VSYNc miydi neydi onunla yapmak csgo için zarar. 144hz veya 60hz olsun alınabilecek en üst fps değeri her zaman yararına. CSGO'da fps sabitlenirse imput lag'a benzer bir durum olur adını tam olarak hatırlamıyorum. Ama fps_max 0 yazarsanız yani kilidi kaldırırsanız dediğiniz gibi yırtılmalar olur.

Şimdi mesele şöyle çözünürlük 1024x768 ayarlar en düşükte 300 (yerine göre değişken) fps.
Çözünürlük 1920x1080 ayarlar en yüksek 300 (yerine göre değişken) fps.
Bayağı bi anormal durum değil mi??

Bayağı anormal durum demişsin ama ekran kartın sana maksimumunun 300 olduğunu göstermiş ama sen inatla 1000 diyorsun sana tavsiyem bilgisayarındaki tüm fps gösteren programları sil ve vsync aç zamanla unutursun fps yi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı