CS:GO İ7 4790K GTX970 düşük FPS sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi 6570 1gb 128 bit ekran kartı vardı.
Onda da smoğa awp ile çift zoom yapınca 70-80 fps verip donmalar yapıyordu.
Gtx 970 de de aynı şeyler mevcut.
Şimdi bu durum normalmi???
Sırf bu yüzden yeni kasa topladım. :)
Ama sonuç aynı

Bayağı anormal durum demişsin ama ekran kartın sana maksimumunun 300 olduğunu göstermiş ama sen inatla 1000 diyorsun sana tavsiyem bilgisayarındaki tüm fps gösteren programları sil ve vsync aç zamanla unutursun fps yi

Demek istediğim 1400 TL lik ekran kartının vereceği fps 300 olamaz CSGO'da

Dostum, yukarıda arkadaşlar da söylemiş. Monitörün 60 FPS, yani daha üstünü sana gösteremez. Ekran kartın saniyede 300 kare olarak işleyip sana sunabilir, tamam, ama monitörün saniyede 60 kareden daha fazlasını gösterme kapasitesine sahip değil. Dolayısı ile 60 FPS'nin üstünde kaç olursa olsun senin göreceğin 60 kare/saniyedir. Yine söylenmiş yukarıda, yırtılma bozunması olur ekran kartının verdiği FPS ile monitörün verdiği FPS birbiri ile tutmadığında. Sana tavsiyem VSync'i aç, bu FPS olaylarını da kafana takma.

CSGO'da 144 hz olsun 60 hz olsun ne kadar yüksek fps alırsan o kadar akıcı olur oyun.
COD BLACK OPS 2 için geçerli söyledğin yani her oyunu 60 FPS ile akıcı bir şekilde oynayamıyorsun.

CSGO'da 144 hz olsun 60 hz olsun ne kadar yüksek fps alırsan o kadar akıcı olur oyun.
COD BLACK OPS 2 için geçerli söyledğin yani her oyunu 60 FPS ile akıcı bir şekilde oynayamıyorsun.
Akşam akşam güldürdün beni.
Hayır bi de "COD Black Ops 2" demişsin, o kadar net yani. Diğer oyunlarda sıkıntı yok ama sadece bunu öyle oynayabiliyoruz yani. Hmm. Bilgilendirdiğin için sağol. Demek ki CS:GO da adamlar çok başka teknolojiler kullanmışlar. Sanırım CS:GO 60 veya 144 karenin üstünü subliminal olarak gönderiyor, böylece daha akıcı bir görüntü algılıyoruz. Bu söylediğinin üstüne kitap bile yazarsın eminim. Sana FPS artırımında başarılar dilerim.

Akşam akşam güldürdün beni.
Hayır bi de "COD Black Ops 2" demişsin, o kadar net yani. Diğer oyunlarda sıkıntı yok ama sadece bunu öyle oynayabiliyoruz yani. Hmm. Bilgilendirdiğin için sağol. Demek ki CS:GO da adamlar çok başka teknolojiler kullanmışlar. Sanırım CS:GO 60 veya 144 karenin üstünü subliminal olarak gönderiyor, böylece daha akıcı bir görüntü algılıyoruz. Bu söylediğinin üstüne kitap bile yazarsın eminim. Sana FPS artırımında başarılar dilerim.

Sen çok biliyorsun fps 60a sabitledim ve ekranda yırtılmalar oldu mouse her dönüşünde gerçekten yorum yapmak için yapma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burda ki videoya göre 400 fps alman lazım senin en azından.

Video izlerken aynı sisteme sahip kişiler senden daha fazla fps alsa sende o fpsyi almak istemezmisin videoda adam full ayarlarda 250 fps alırken arkadaş düşük ayarlar da 300 alıyormus aynı sisteme sahip twitchdeki yayıncılar bile daha kötü sistemle daha çok fps alabiliyorlar ben hak veriyorum arkadaşa.

Biz de diyoruz ki 300 FPS ile 10000 FPS arasında fark yok. Yok eğer sen hala 1000 FPS istiyorum dersen ben buna şımarıklık derim.

FPS'i 60'a sabitle ama bunu dikey eşitlemeyi açarak değil, konsola 'fps_max 60' yazarak yap. Yırtılmalar olursa 60 yerine 59 yap. Emin ol görüntü akıcılığı veya fare hassasiyetinde değişen bir şey olmayacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı