CS:GO İ7 4790K GTX970 düşük FPS sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse arkadaşlar sorduğuma pişman ettiniz.
Ati 6570(örnek olarak verdim) 1920x1080 de 60 FPS versin de kasa kasa oyna bakalım
GTX 970 60 FPS versin kasmadan rahat rahat oyna.
Şimdi buradaki mantığı açıkla 6570 60 FPS de kasa kasa oynatırken, GTX 970 hiç kasmadan 60 FPS de akıcı şekilde oynatıyor(yırtılmayı saymıyorum).
Mantığı açıklarsanız daha iyi anlarım fark nerede ?

60 üstü bir işine yaramaz. Sırf 1400TL verdin diye 1000 fps istemen gereksiz. Net.

Aysı sistemde 450 fps oynayan var güzel kardeş

Bayağı anormal durum demişsin ama ekran kartın sana maksimumunun 300 olduğunu göstermiş ama sen inatla 1000 diyorsun sana tavsiyem bilgisayarındaki tüm fps gösteren programları sil ve vsync aç zamanla unutursun fps yi
@Dr.Aequitas @Silinen üye @JaroxJamaica 60 fps sabitlediğimde yırtılmalar oluyor monitörde @Batuhan Turhan
500 fps almayı başardım sonunda yok 300 fps veriyor yok öyle böyle diyen arkadaşlar şimdi sis bombasina çift zoom açıyorum verdiği fps 350 hiç bir problem kalmadı sağ olun yardımcı olmak istediniz ama yanlış bilgiyle bir yere varamayız iyi geceler.
2015-09-02_00003.jpg

Yanlış bilgi yok. Kaç hz monitörün var arkadaş? Sen o sistem 450 FPS istiyorum diyorsan ben buna şımarıklık derim. 60 FPS ile 60 hz monitör'de kırılma olmasına imkan yok. Bundan eminim. Nerede görülmüş 60 hz monitör'de 450 FPS'de yırtılma olmadığı? El insaf.

@Silinen üye sizin için dışardan video çekip yükleyebilirim bence o kadar emin olmayın.
Şimdi yırtılma olmasa neden yırtılma oluyor diyeyim ki size.
Ve 450 fps de hiç yırtılma olmuyor.
Monitör Vs247N model ASUS monitör dvi kablosu ile bağlı

Güle güle bir hal oldum. :D Monitör 60 Hz ise 60 FPS'den yukarısının boşa su akitmaktan farkı yok. Ekran kartın 400 FPS'i isler ve sana saniyede 400 FPS işlediğini gösterir ama monitörün 60 FPS'den fazlasını gösteremez. Nokta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı