CS:GO için 1600 DPI fazla mıdır?

Daha fazla  
Arkadaşlar anlık rekabetçi rankım keleş 2. yoldaş rankım kartal. 1600 DPI 1 Sensivity'de oynuyorum oyunu. Ayarlarımı kim sorsa şaşırıyor. Sensivity çok yüksek diyorlar. Sizce fazla mı? Daha düşük sensivity denedim de yok ben yapamıyorum öyle. Seri olamıyorum. Alışmışım bir de bu Sensivity'e. Sizlerin ayarları ne durumda? Teşekkürler.

Arkadaşlar anlık rekabetçi rankım keleş 2. yoldaş rankım kartal. 1600 DPI 1 Sensivity'de oynuyorum oyunu. Ayarlarımı kime sorsa şaşırıyor. Sensivity çok yüksek diyorlar. Sizce fazla mı? Daha düşük sensivity denedim de yok ben yapamıyorum öyle. Seri olamıyorum. Alışmışım bir de bu Sensivity'e. Sizlerin ayarları ne durumda? Teşekkürler.

800 DPI iyidir düşük sensivity demek daha kontrollü aim.

Sense kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Kendinizi birisi ile kıyaslamayın. En rahat hangisinde hissediyorsanız o hassasiyeti kullanın.

Woxic 1600 DPI 4 sense kullanıyor diye biliyorum. Bu adam şimdi yüksek sense kullanıyor diye kim laf yapabilir ki?

Herkesin kas hafızası farklıdır. Oynadıkça alışırsın. Eğer alışamadıysan değiştir. Hızlı geldiyse düşür öyle bir süre oyna. En iyi hassasiyeti kendin bulabilirsin.
@contyinemilucifer

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı