CS:GO için 400 TL'ye bilgisayar yenileme

BED040

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi elimde P5KPL-AM SE bir anakart var. Üzerinde Core 2 Duo E8400 işlemci var. İkinci el piyasasına baktığımda bir Xeon E5405 işlemci buldum. Maksimum önerirseniz bu işlemciye geçeceğim. Bir de aşağıda video linki vereceğim. Arkadaş nasıl oluyor da en fazla 4 GB RAM destekleyen bir anakarta 8 GB RAM takıp çalıştırıyor anlamadım.
Kasam ve HDD'm var, söylemiş olayım.
Konuda bahsettiğim video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada 2 GB RAM var.

Başlıkta da gördüğünüz gibi elimde P5KPL-AM SE bir anakart var. Üzerinde Core 2 Duo E8400 işlemci var. İkinci el piyasasına baktığımda bir Xeon E5405 işlemci buldum. Maksimum önerirseniz bu işlemciye geçeceğim. Bir de aşağıda video linki vereceğim. Arkadaş nasıl oluyor da en fazla 4 GB RAM destekleyen bir anakarta 8 GB RAM takıp çalıştırıyor anlamadım.
Kasam ve HDD'm var, söylemiş olayım.
Konuda bahsettiğim video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada 2 GB RAM var.

2GB daha RAM al. Ucuz bir 4 çekirdekli 775 soket işlemci al. Bir de ekran kartı yoksa ya da kötüyse kalan parayı ona yatır.

Bence CS:GO için yenileme çünkü oyunda binlerce FPS artırıcak kod var
Gaben baba ayarda getirecek eğer İnternet'e bakarsan bulursun
😋

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı