400 TL'ye CS:GO için sistem toplama

wavy gaming

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Elimde olan sistemin üzerine ekleme yaparak CS:GO'yu bir de BF3'ü mediumda yada lowda açabilecek bir sistem önerir misiniz? Bütçem bu arada 400 - 420 TL arası. Benim sistemim:
  • 512 MB DX11 desteksiz ekran kartı
  • 2 GB RAM
  • 70 GB HDD
  • Intel Dual Core 2 GHz
Ayrıca AMD sistem biraz daha mı ucuz olur ve APU sistemiyle oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta CS:GO için PC toplayacaksan 400 TL çok az. Oynarsın oynamasına ama 30 FPS'le. Keşke almasaydım dersin.

Zaten oyunların kalanını konsoldan oynayacağım. Bana lazım olan CS:GO gibi oyunları oynamak. Ayrıca bana sistem toplayabilir misin?

Hocam 5 senelik bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyordum.
Sistemim :
  • Asus M3A78-CM
  • Güç kaynağı 400W.
  • 8600GT 512 MB
  • AMD Athlon 4200 2.2 GHz çift çekirdek
  • Kingston 3 GB DDR2 RAM
DDR4'ler, yeni GTX970'ler falan iyice yaygınlaşsın biraz da ucuzlasın diye beklemeye karar verdim. Yazdığım sistemde ekran kartını değiştirip AMD R7 260X aldım geçen hafta. Şuan Full HD monitörde Battlefield 3'ü high ayarda hiç kasmadan darboğaz olmadan rahatça oynayabiliyorum. Sadece CS:GO için ekran kartını değiştirip idare edebilmeyi de düşünebilirsiniz.

Hocam 5 senelik bilgisayarımı yenilemeyi düşünüyordum.
Sistemim:
  • ASUS M3A78-CM
  • Güç kaynağı 400W.
  • 8600GT 512 MB
  • AMD Athlon 4200 2.2 GHz çift çekirdek
  • Kingston 3 GB DDR2 RAM
DDR4'ler, yeni GTX970'ler falan iyice yaygınlaşsın biraz da ucuzlasın diye beklemeye karar verdim. Yazdığım sistemde ekran kartını değiştirip AMD R7 260X aldım geçen hafta. Şu an Full HD monitörde Battlefield 3'ü high ayarda hiç kasmadan darboğaz olmadan rahatça oynayabiliyorum. Sadece CS:GO için ekran kartını değiştirip idare edebilmeyi de düşünebilirsiniz.

Kardeşim ne gerek var DDR4 gibi sistemlerin ucuzlamasını beklemeye? O zaman sonra da DDR5 gibi sistem çıkar ve DDR5 sistemin ucuzlamasını beklemek istersin sonra...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı