CS GO İçin 750Ti mi GTX 950 mi R7 370 mi?

PLamen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar i3 6100 ıslemcim var. Yani baya saglam. Anakartımda MSİ Bazooka ancak butcem kısıtlı o yuzden 100 TL'yi bile dusunuyorum ama bu ücünden istedıgımı alabılır mıyım, alabılırım.
Sadece CS GO oynuyacagım ve aradıgım kriterler oyunun ciddi derecede akıcı olması yani yüksek FPS ve goruntu kaliteside iyi olsun ama 2.planda.
MSI GTX 950: 665 TL
R7 370: 606 TL
GTX 750Tİ: 477 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende en kötü ekran kartlarından biri olan GeForce 610M 2 GB var. Windows 10 işletim sisteminde 800x600 ve düşük ayarlarda 140 FPS alıyorum. Yani video çekmeyi ya da yayın yapmayı düşünmüyorsan fazla para harcamaya gerek yok.

Ben yaklaşık 1 yıl boyunca Asus GTX 950 Gaming Strix modelini kullandım. Sadece CS:GO değil diğer çoğu güncel oyunda da tatmin edici performans veriyor. Tercih edersen bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Bende en kötü ekran kartlarından biri olan GeForce 610M 2 GB var. Windows 10 işletim sisteminde 800x600 ve düşük ayarlarda 140 FPS alıyorum. Yani video çekmeyi ya da yayın yapmayı düşünmüyorsan fazla para harcamaya gerek yok.
Bendede 8400 gs var o da kafasına göre çalışıyor çoğu zaman %60 ını kullanıyor.:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı