Ucuz olsun diye öyle demiştir. Fiyat farkı yok.Hocam GDDR5 ekran kartı atıyorsunuz? CS:GO 100 üstü FPS demiş arkadaş? Anlayamadım tam olarak.
Ucuz olsun diye öyle demiştir. Fiyat farkı yok.Hocam GDDR5 ekran kartı atıyorsunuz? CS:GO 100 üstü FPS demiş arkadaş? Anlayamadım tam olarak.
Sakın gt 730 almayın çöp ötesi800x600 100-150 arası FPS. (Stock alırsanız overclock ile güçlendirme yapabilirsiniz.)
İnsanları bir oyunu yeterince oynayıp oynamadığına, hatta oynadı mı oynamadı mı ona göre yargılayacaksan yerin baştan burası olmamalı zaten.CS:GO'yu 800x600 üstünde çözünürlükte oynarsanız oyuncular fazla daralacağı için hiçbir şey yapamazsınız. CS:GO için 800x600 Gta 5 için 1080p gibidir ayrıca. Dandroid'e çıktığı zaman bir gün oynayabilirsiniz umarım.
Pardon hocam ne dediniz duyamadım da? Forumda insanlara 500 TL'ye 4K 600 FPS oyun oynatacak ekran kartı öneriyordum da. (CS:GO işlemciye önem veren bir oyundur, size burada bilgi öğretecek değilim. Beni kafanıza göre yargılayamazsınız. CS:GO'nun C'sini bilmeden hem de.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.