CS:GO için ekran kartı önerisi

Bütçe
500tl

zeynel7667

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 500TL'lik bir ekran kartı almak istiyorum ama bulamıyorum. Siz bana yardımcı olabilir misiniz acaba? Oynadığım oyunlar şunlar;

Oyunlar;
Minecraft.
CS:GO
Internet Cafe Simulator.
Arkadaşlar bu oyunları oynuyorum ama bilgisayarım çok kasıyor bana acaba 500TL ama 500TL'yi geçmeyecek bir ekran kartı önerebilir misiniz?

Arkadaşlar ben 500TL'lik bir ekran kartı almak istiyorum ama bulamıyorum. Siz bana yardımcı olabilir misiniz acaba? Oynadığım oyunlar şunlar;

Oyunlar;
Minecraft.
Internet Cafe Simulator.
Arkadaşlar bu oyunları oynuyorum ama bilgisayarım çok kasıyor bana acaba 500TL ama 500TL'yi geçmeyecek bir ekran kartı önerebilir misiniz?

Benim bildiğim R5 falan var ama oda size çok performans verebileceğini zannedmiyorum biraz para biriktirip yüksek olanlara bakin bir de sistemeniz nedir?

Oyunlar;
Minecraft.
Internet Cafe Simulator.

Böyle bir şey olabilir. Yazdığınız oyunları akıcı olarak oynatabilir.

Hocam bende diğer PC de HD 8000 serisi vardı (tam ismini bilmiyorum) 40 FPS'in üstüne çıkmıyor R5 220 de zaten 60 FPS alıyor ama en düşük ayarlarda.

Model adına takılmayın, aynı mimari kartlar. Sizdeki 8000 olan HD 8350 idi muhtemelen. O kartta HD 5450'ye denk bir kart. Benim gönderdiğim linkteki kart R7 250 ayarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı