CS:GO için ekran kartı önerisi

R7 250x işinizi görür o fiyata. Ama daha da ucuz bir şey alabilirsiniz. Çünkü CS:GO sistem gereksinimleri fazla değil. Daha pahalı kart almayın da.
Öneride bulunuyoruz biz sanane kardeşim.
300 Tl bütçeye 400-500 Tl' lik ekran kartı önermek az da olsa sinir bozucu. Çünkü arkadaşın bütçesi olsaydı 500 Tl' lik ekran kartı önerisi isterdi. Ben de bütçenizi 3000 Tl kadar arttırıp GTX 980 Ti alın diyorum. :) ( Tabi ki ciddi değilim )

Son düzenleme:
Gereksiz uçuyorsunuz adam Cs Go ve League Of Legends oynayacağım demiş ; 750ti önermişler , piyasaya çalışmayın arkadaşlar. HD 6850 Rahatlıkla iş görür ikinci elden temiz ucuz bulduğunuz taktirde , masrafa falan gerekte yok.

Düzenleme: @Hakan Turan ' a teşekkürler.

Son düzenleme:
Gereksiz uçuyorsunuz adam Cs Go ve League Of Legends oynayacağım demiş ; 750ti öneren mi dersin, gtx 980 ti öneren mi dersin piyasaya çalışmayın arkadaşlar. HD 6850 Rahatlıkla iş görür ikinci elden temiz ucuz bulduğunuz taktirde , masrafa falan gerekte yok.
GTX 980 Ti önerenin ben olduğumu diyorsanız mesajımı baştan okuyun lütfen. Yanlış anlamışsınız galiba. :)

Gtx 750 Ti (y)

Gereksiz uçuyorsunuz adam Cs Go ve League Of Legends oynayacağım demiş ; 750ti önermişler , piyasaya çalışmayın arkadaşlar. HD 6850 Rahatlıkla iş görür ikinci elden temiz ucuz bulduğunuz taktirde , masrafa falan gerekte yok.

Düzenleme: @Hakan Turan ' a teşekkürler.
Tamam da bu arkadaş sadece 2 oyun söyledi diye ona göre öneri yapmak doğru olmaz. Sonuçta o da insan ve o iki oyundan zamanla sıkılmaya başlayacak ve bilgisayara yeni oyunlar yükleyecek. İşini garantiye alsın diye 750 Ti önerdim şahsen.

Ya hu nedir bu sizde GTX 750 Tİ sevgisi ? Arkadaşımız 60-70 FPS işimi görür demiş siz bütçeni 500 GTX 750Tİ al, 150-200 FPS alırsın. R7 240 bile işiniz görür, ama size çnerim o fiyata r7 250x.
Niye böyle bağırır gibi konuşuyorsun? Arkadaşın bütçesi yetiyorsa en iyisini almalıdır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı