Acer VG272X 27" 240Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync Full HD IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Casper Excalibur E27QHD-G 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bir kere alttaki hem TN, hem 144Hz, hem de Casper. Kesinlikle alınmaz. QHD olması bir avantaj olsa da CS:GO'da pek fayda sağlamayacaktır.
Acer ise IPS ve 240Hz.
CS:GO için 240Hz tabii ki daha iyi ayrıca Acer iyi bir markadır, Casper ise monitör konusunda iyi değil.
Casper'ın tek avantajı 2K olması, 2K olması sizin için çok önemliyse bile bence 2200 lira olan 2K 144Hz 27" monitörden bir kalite beklemeyin sorun yaşama ihtimaliniz çok yüksek.
TN panelin CS:GO için daha iyi olduğunu duydum bana 2500 TL ve civarında monitör lazım ghosting yapmasın yeter
Bana 2500 TL civarında anti ghosting yapmayacak TN panel önerebilecek var mı?
BenQ Zowie XL2720 27" 144Hz 1ms (Analog+DVI-DL+HDMI+Display en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!