CS:GO için işlemci önerisi

Gus Fring

Kilopat
Pentium G860 ve GT730 ikilisi ile CS:GO oynuyorum, 1024x768 bütün ayarlarım düşükteyken FPS 60'ın altına çok nadir düşüyor ama FPS 60'tan fazla olsa bile kasıyormuş gibi veya mouse delay falan oluyor. MSI Afterburner ile değerlere baktığımda işlemci kullanımı %100 iken ekran kartı kullanımı %75-100 arası gidip geliyor. Mouse delay ve kasıyormuş gibi olmasının sebebi darboğaz olabilir mi? i3-3220 alsam darboğaz sorunu çözülür mü veya 150-200TL civarında işlemci önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum bu şekildeyse evet sorun darboğaz kaynaklı gözüküyor. Hayır çözülmeyebilir, CS GO'nun ilerleyen zamanda daha fazla işlemci kullanımına ihtiyaç duyacağını varsayarsak biraz daha iyi bir işlemci gerekir. Masaüstü kullanan arkadaşların yardım edebilmesi için anakart vs sistemini tam belirtmelisin.

Durum bu şekildeyse evet sorun darboğaz kaynaklı gözüküyor. Hayır çözülmeyebilir, CS GO'nun ilerleyen zamanda daha fazla işlemci kullanımına ihtiyaç duyacağını varsayarsak biraz daha iyi bir işlemci gerekir. Masaüstü kullanan arkadaşların yardım edebilmesi için anakart vs sistemini tam belirtmelisin.
Anakart: Asus P8H61-M LX DDR3
İşlemci: Intel Pentium G860
RAM: 6GB
Ekran Kartı: Asus GT730

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı