CS:GO için mouse önerisi

Bütçe
500-800TL

Razer DeathAdder V2 önerimdir. Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. İçinde barındırdığı Focus+ sensörü piyasanın en iyilerinden. Ergonomi olarak çok rahat ve kavraması kolay. Çoğu ele ve tutuş şekline uyuyor. Bu biraz övmek gibi oldu fakat gerçekten anlattığım gibi.
Ayrıca G502, Model O ve Endgame Gear XM1 gibi alternatifler de var isterseniz.

Son düzenleme:
Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre bir öneride bulunabiliriz.

Elimin boyu yaklaşık 20 cm eni ise 9 cm şu anda kullandığım mouse Razer DeathAdder Elite tutuş biçimim palm ile claw arası diyebilirim. Daha çok Palm'a benziyor ama.

Elimin boyu yaklaşık 20 cm eni ise 9 cm şu anda kullandığım mouse Razer DeathAdder Elite tutuş biçimim palm ile claw arası diyebilirim. Daha çok Palm'a benziyor ama.

Kablolu fare alacaksan bungee kullanmanı öneririm.

Son düzenleme:
Kablolu fare alacaksan bungee kullanmanı öneririn.

Gloriorus modellerinde kullanılan sensör 3360 250 IPS değerine sahip Razer DeathAdder V2 650 IPS
XM1 ise 3389 sensöre sahip endgame Gear XM1 ile Razer DeathAdder V2 arasında kaldım. Gloriorus modellerinin tasarımı çok iyi ama sensörü diğerlerine göre daha kötü. Başka öneriniz varsa bekliyorum.

Ben uzun yıllardır Bloody V7 kullanıyorum. En sevdiğim özelliği macro ve altındaki kayganlaştırıco pedlerin metal olması böylece erimiyorlar.

Gloriorus modellerinde kullanılan sensör 3360 250 IPS değerine sahip Razer DeathAdder V2 650 IPS.
XM1 ise 3389 sensöre sahip endgame Gear XM1 ile Razer DeathAdder V2 arasında kaldım. Gloriorus modellerinin tasarımı çok iyi ama sensörü diğerlerine göre daha kötü. Başka öneriniz varsa bekliyorum.

Sensör olarak Gloriorus model O Wireless 3370 sensörünü kullanıyor ve yabancı satış sitelerinde en çok tercih edilen faredir.

Gloriorus modellerinde kullanılan sensör 3360 250 IPS değerine sahip Razer DeathAdder V2 650 IPS
Focus+ sensörü piyasanın en iyi sensörü olduğu ve ergonomisi daha iyi olacağı için bence DeathAdder V2 almanız sizin yararınıza olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı