Önerilerinizi bekliyorum.
Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre bir öneride bulunabiliriz.
Elimin boyu yaklaşık 20 cm eni ise 9 cm şu anda kullandığım mouse Razer DeathAdder Elite tutuş biçimim palm ile claw arası diyebilirim. Daha çok Palm'a benziyor ama.
Kablolu fare alacaksan bungee kullanmanı öneririn.
![]()
Ürünler
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.connectgame.com.tr
![]()
XM1r Gaming Mouse - Dark Frost
Endgame Gear XM1r Dark FrostThe XM1r is a refresh of the XM1 Gaming Mouse. Available in an additiona...www.maxgaming.com
Gloriorus modellerinde kullanılan sensör 3360 250 IPS değerine sahip Razer DeathAdder V2 650 IPS.
XM1 ise 3389 sensöre sahip endgame Gear XM1 ile Razer DeathAdder V2 arasında kaldım. Gloriorus modellerinin tasarımı çok iyi ama sensörü diğerlerine göre daha kötü. Başka öneriniz varsa bekliyorum.
Focus+ sensörü piyasanın en iyi sensörü olduğu ve ergonomisi daha iyi olacağı için bence DeathAdder V2 almanız sizin yararınıza olacaktır.Gloriorus modellerinde kullanılan sensör 3360 250 IPS değerine sahip Razer DeathAdder V2 650 IPS
XM1 ise 3389 sensöre sahip endgame Gear XM1 ile Razer DeathAdder V2 arasında kaldım. Gloriorus modellerinin tasarımı çok iyi ama sensörü diğerlerine göre daha kötü. Başka öneriniz varsa bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.