CS GO için Mouse Önerisi

BgrYgt

Hectopat
Senelerdir kullanmış oldum Logitech G402 faremi değiştirmeye karar verdim. Bütçede sıkıntım yok. Genelde CS GO oynuyorum. Aklımdakiler Razer DA Elite ve Zowie EC1-B, 400 DPI oynuyorum. Mouse piyasasını bilen ve kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SS ürünlerini denemiştim ama çok içime sinmiyo açıkcası daha çok logitech razer zowie gibi markalar hoşuma gidiyo f/p ürünü arıyorum.

Elinin ölçülerini bilmiyorum ama, elinin ölçülerine göre bir Zowie mouse seçmeni öneririm. Rival 600 kesinlikle önermem. 8 ay sonunda garanti kapsamında iade edip Zowie ye döndüm şu an çok memnunum.

Elinin ölçülerini bilmiyorum ama, elinin ölçülerine göre bir Zowie mouse seçmeni öneririm. Rival 600 kesinlikle önermem. 8 ay sonunda garanti kapsamında iade edip Zowie ye döndüm şu an çok memnunum.
Elim normale göre biraz büyük orta - büyük boy fare arıyorum.S1 ve Ec serisi dikkatimi çekiyo.Tavsiyen için teşekkürler.
Galiba Zowie alacağım.Birde Logitech G502 hero ve Mx518 dikkatimi çekti sizce fiyatlarına değerler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı