CS:GO için sistem toplama

Bütçe
18 bin

Maclak

Kilopat
İyi günler bir tanıdığım CS:GO için PC toplamaya karar verdi. Aynı zamanda Single ve FPS tarzında ve genellikle Lol, Valorant, Pubg gibi rekabetçi tarzda oyunlar oynamak içinde kullanacak.
Toplamayı düşündüğü sistem bu, 18 bin bütçe var. Önerilerinizi bekliyoruz.
İyi Sosyal'ler.

1652282163700.png

Son düzenleme:
İyi günler bir tanıdığım CS:GO için PC toplamaya karar verdi. Aynı zamanda Single ve FPS tarzında ve genellikle Lol, Valorant, Pubg gibi rekabetçi tarzda oyunlar oynamak içinde kullanacak.
Toplamayı düşündüğü sistem bu, 18 bin bütçe var. Önerilerinizi bekliyoruz.
İyi Sosyal'ler.

Eki Görüntüle 1384806
Pahalı bu sistem parçalarına göre.
Bu da çok gereksiz pahalı.

Kasa ve güç kaynağı Gamepower olan bir bilgisayar alınmamalı bence. Aynı şey Power Boost için de biraz geçerli. Kasa ve güç kaynağının önemi fazla.
Pahalı bu sistem parçalarına göre.

Bu da çok gereksiz pahalı.
Var mı hocam bütçe dahilinde önerebileceğiniz sistem, forumda biraz bakındım bu bütçeye Aquarius 5T11-RTX3060Ti - Game Garaj bu ürünü de önermişler ama anakartı ve kasası nasıl bilemedim

Var mı hocam bütçe dahilinde önerebileceğiniz sistem, forumda biraz bakındım bu bütçeye Aquarius 5T11-RTX3060Ti - Game Garaj bu ürünü de önermişler ama anakartı ve kasası nasıl bilemedim.
GameGaraj marka diğerlerine göre bir tık daha iyi denebilir bence, onun dışında fiyatı bana pahalı göründü. Üstelik CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynamak için 15 bin TL'ye gerek yok bence. R5 1600 AF ve R9 290 ile CS:GO 250 FPS rahat alıyorum. Eğer paranız bolsa orası başka. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı