CS:GO için son gün

bekliyorum ben de bir yandan pc başında

Arkadaş adamlar son şafak vakti falan dedi böyle giderse oyunu akşam iş çıkışı vaktinde getiricekler. Gerçi mantıklı olan öğlen 11-12 gibi gelmesidir. Eğer gelmezse yine Valve sözünde durmuyor.

Arkadaş adamlar son şafak vakti falan dedi böyle giderse oyunu akşam iş çıkışı vaktinde getiricekler. Gerçi mantıklı olan öğlen 11-12 gibi gelmesidir. Eğer gelmezse yine Valve sözünde durmuyor.
Artık sıktılar ya umrumda değil isterse 2025 te çıksın. Gören de iyi bir oyun geliyor sanacak.

Doğal değilmi bir oyun asırlık öbür oyun daha yeni ayrıca şu anki yeni hali ile oyun zevki çok daha yüksek atış vurunca verdiği his dersin, yeni tickrate dersin grafiklerden dolayı insanları net görmek dersin gölgelerini görmek dersin seslerini 10 kat daha doğru duymak dersin. Ben şu an 2070s ve i511400f ile 150fps falan alıyorum ultrada ve yüksek ihtimalle işlemci bottleneck. Bide optimizasyonu düzeltirler taş gibi olur.

Şu an kaçta gelir sizce.

Amerika saatinde düşünmeniz gerekiyor. Tahminim yarın gece TSİ 3.00 sularında güncelleme gelir. CS oynayanlar bilir ki Valve güncellemeleri hep gece getirir. Zira CS2 açık betasınıda beklerken aynısı olmuştu

600Hz monitörün mü var? 250-300 mükemmel.

Eski CS:GO oynamak isteyenler artık Warzone'dan oynar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…