CS:GO için son gün

Arkadaş adamlar son şafak vakti falan dedi böyle giderse oyunu akşam iş çıkışı vaktinde getiricekler. Gerçi mantıklı olan öğlen 11-12 gibi gelmesidir. Eğer gelmezse yine Valve sözünde durmuyor.

Arkadaş adamlar son şafak vakti falan dedi böyle giderse oyunu akşam iş çıkışı vaktinde getiricekler. Gerçi mantıklı olan öğlen 11-12 gibi gelmesidir. Eğer gelmezse yine Valve sözünde durmuyor.
Artık sıktılar ya umrumda değil isterse 2025 te çıksın. Gören de iyi bir oyun geliyor sanacak.

Bundan 2 sene önce R9 290 ekran kartı ile 350 FPS alırken şu an RX 590 ile 250-200 arası alıyorum. Kartlarda bir sorun yok ikisi de iyi kondisyonda. Oyun güncellemeler ile performansı aşırı düşürmeye başladı RX 570 kullanan arkadaşım 150 FPS bile zor aldığını söylüyor.
Doğal değilmi bir oyun asırlık öbür oyun daha yeni ayrıca şu anki yeni hali ile oyun zevki çok daha yüksek atış vurunca verdiği his dersin, yeni tickrate dersin grafiklerden dolayı insanları net görmek dersin gölgelerini görmek dersin seslerini 10 kat daha doğru duymak dersin. Ben şu an 2070s ve i511400f ile 150fps falan alıyorum ultrada ve yüksek ihtimalle işlemci bottleneck. Bide optimizasyonu düzeltirler taş gibi olur.

Amerika saatinde düşünmeniz gerekiyor. Tahminim yarın gece TSİ 3.00 sularında güncelleme gelir. CS oynayanlar bilir ki Valve güncellemeleri hep gece getirir. Zira CS2 açık betasınıda beklerken aynısı olmuştu😁

Tamamen oyunu bitirnişler smoke grafikler falan abartıldığı kadar mükemmel olmamış keşke ayrı oyun çıkarsaydılar CS:GO bitmeseydi 550 600 FPS alıyordum CS 2'de 250 300'e düştü zaman zaman 200 bile oluyor sebebi ne haritanın daha parlak olması...

600Hz monitörün mü var? 250-300 mükemmel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı