CS:GO için SteelSeries Rival 300 Uygun mu?

Daha fazla  
Yaklaşık 300 TL bütçem vardı ve Razer Deathadder Elite alacaktım ve CS:GO, GTA V, Minecraft oynuyorum. Fakat ailem Razer almama izin vermedi. Ben de 220 TL'ye SS Rival 300'e zor ikna ettim ve 1 hafta içinde sipariş vereceğim. Peki sizce mouse fiyatına göre iyi midir? CS:GO için uygun mudur? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir kullanıyorum, elin küçük değilse kullanabilirsiniz. Özellikle FPS oyunlarında çok başarılı.

Evet uygundur. Eğer bütçe arttırılabilirse Zowie EC veya FK serileri de tercih edilebilir. Şuan da CS:GO oyunun da profesyonellerin çoğunlukla tercih ettiği markadır.

Bende Rival 700 var pek memnun değilim. Sağlamlık ve kalite olarak güzel ama şekil olarak kötü. Mouse un arka kısmı oval olmalı. Rival 700 ve bildiğim kadarıyla 300 ün arkası keskin bir köşeye sahip. Avuç içinde rahat durmuyor bu yüzden.

Yaklaşık 300 TL bütçem vardı ve Razer Deathadder Elite alacaktım ve CS:GO, GTA V, Minecraft oynuyorum. Fakat ailem Razer almama izin vermedi. Ben de 220 TL'ye SS Rival 300'e zor ikna ettim ve 1 hafta içinde sipariş vereceğim. Peki sizce mouse fiyatına göre iyi midir? CS:GO için uygun mudur? Şimdiden teşekkürler.

Rival 100 kullanıcısıyım. Rengindenmidir nedir anlamadım. Gold kullanıyorum simsiyah kirleniyor. O yüzden tavsiye etmem.

Elin büyükse güzel mouse fakat arada sensör atlama yapıyormuş. Böyle bi sorun duymuştum. Ben kullandım 1 ay civarı bende yapmadı. Benim elim 18.5 cm mouse büyük geldi. Reflekslerimi zayıflattı. Bende sattım. Elin büyükse güzel mouse küçükse tavsiye etmem.

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum Rival 300' lerde şansına kalmış bazılarında sensör atlama yapıyor. Benim kullandığımda var bu sorun çok nadir oluyor haftada 1-2 sefer başıma geliyor. Anlık rastgele zamanlarda çok az atlıyor. Bazen sabit durduğumda bazen ise çok hızlı kullandığımda yani rastgele tamamen şansına kalmış orası.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı