CS:GO için yatırım yapmak

blood123321

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar CS:GO son majoru geldi biliyorsunuz bende yatırım yapmayı düşünüyordum, birkaç ay araştırdım ve birkaç eşya alacağım ve birkaç ay sonra satacağım. Merak ettiğim birkaç şey var ama öncesinde nasıl yapacağımı anlatacağım daha iyi bir yol varsa veya yanlış yapıyorsam düzeltirseniz sevinirim.

1 - İlk olarak buff.163.comdan bir eşya alacağım Steam'den almayacağım çünkü daha fazla komisyon kesiyor. Bunun için ilk önce Steam'deki bakiyemi oyun eşyasına çeviriceğim mesela 500 TL'lik bir AK-47 skini aldım diyelim bunu buff163'te satacağım ve sitenin sanal parasına dönüştüreceğim. Siteye direkt para atamıyorum çünkü Çin vatandaşlığı gerektiriyor.

2 - Sitedeki sanal paramla asıl alacağım şeyleri alacağım. Ve eşyalar envanterime gelecek.

3 - Eşyaları belli bir süre beklettikten sonra buffa girip eşyaları satacağım ve onların yerine ByNoGame'de çok satılan eşyalardan alacağım mesela sitedeki bütün sanal parayla AK-47 Asiimov skinlerinden alacağım. Ve envanterime gelecekler.

4 - En son olarak AK-47 Asiimov'ları ByNoGame'de satıp parayı gerçek paraya dönüştüreceğim.

Yapacağım adımlar doğru mu? Herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu adımların doğruluğu konusunda bir bilgim yok ancak siz neden böyle bir yatırım aracı tercih ediyorsunuz? Mesela 1-2 ay sonra ne kadar bir kazancınız olacak bunu hesapladınız mı?

Skinlerin artması birkaç ayda olacak şeyler olmuyor genelde uzun süreler geçmesi gerekiyor. Sticker kapsüllerini indirime girince alıp bekletmen daha iyi olur daha karlı çıkarsın daha uzun sürmesi karşılığında. İndirimle 6 TL falan olur sonra zamanla artar.

Hocam bu adımların doğruluğu konusunda bir bilgim yok ancak siz neden böyle bir yatırım aracı tercih ediyorsunuz? Mesela 1-2 ay sonra ne kadar bir kazancınız olacak bunu hesapladınız mı?

Evet ama 1 - 2 ay sonra değil yaklaşık 7 ay sonraki kazancımı hesapladım.

Diğerleri doğru fakat ByNoGame yerine ShadowPay kullanırsanız çok %12 civarı daha fazla nakit çekmiş olursunuz.

Teşekkür ederim yanıtınız için ShadowPay'dan Türk birisi para çekebiliyor mu?

Ayrıca kapsül alacaksanız bilgilendireyim ki, Antwerp'te alım çok oldu, 2.5-3 ay kapsül fiyatları pazarda 3 TL'ye çakılı kaldı. İkinci olarak, bu major herkes son major diye katılım yapıyor. Tahmini olarak Antwerp'in 1.7-2 katı bir katılım olacak. Yani pazarda çok daha uzun bir süre düşük fiyatta kalacak. 4-5 ay 4-5 TL civarı gezer diye düşünüyorum pazarda. Kapsüllerden kar etmek istiyorsanız 1-1.5 sene beklemelisiniz.

Eğer skin alacaksanız skinler çok artmaz bir kaç ayda. Maksimum %15-20 belki kar edersiniz.

Skinlerin artması birkaç ayda olacak şeyler olmuyor genelde uzun süreler geçmesi gerekiyor. Sticker kapsüllerini indirime girince alıp bekletmen daha iyi olur daha karlı çıkarsın daha uzun sürmesi karşılığında. İndirimle 6 TL falan olur sonra zamanla artar.

Alacağım şeyler skin değil skinleri sadece sanal paraya veya gerçek paraya dönüştürmek için alacağım.

Ayrıca kapsül alacaksanız bilgilendireyim ki, Antwerp'te alım çok oldu, 2.5-3 ay kapsül fiyatları pazarda 3 TL'ye çakılı kaldı. İkinci olarak, bu major herkes son major diye katılım yapıyor. Tahmini olarak Antwerp'in 1.7-2 katı bir katılım olacak. Yani pazarda çok daha uzun bir süre düşük fiyatta kalacak. 4-5 ay 4-5 TL civarı gezer diye düşünüyorum pazarda. Kapsüllerden kar etmek istiyorsanız 1-1.5 sene beklemelisiniz.

Eğer skin alacaksanız skinler çok artmaz birkaç ayda. Maksimum %15-20 belki kar edersiniz.

Kapsül değil holo stickerlerden alacağım 7 ay envanterimde bekleyecek sonraki major gelmeden satacağım.

@blood123321 Hocam bir şey soracağım bu BUFF163 de skinler ₺ çevirince çok uygun oluyor. Mesela 5900 yen var 850 ₺ yapıyor ancak Steam'de aynı ürün 22000 ₺ bu ürünler neden böyle?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı