CS:GO İlk 10 maça göre hangi rütbeye yerleşilir?

3 kill alan ile 30 kill alan arasında çok var bilmiyorsan :D.
Aynen oynayışa göre değil rastgele veriyor mesela hiç adam vurmadan global olmuştum ben. (!)
Boş muhabbet yapmayın. 2012 yazında oyun çıktığından geçen seneye kadar full hesap ticareti yaptım. Gerek kendim kastım sattım gerek başkalarından alıp sattım.

CSGO'nun elo sistemi, rakibinizin rankına ve aldığınız round sayısına bağlıdır. Ha yok aksini iddia ediyorsanız buyrun, sıfır birer hesabı açalım bilgisayarına iddiaya girip deneyelim.

Var mı gönüllü?

Boş muhabbet yapmayın. 2012 yazında oyun çıktığından geçen seneye kadar full hesap ticareti yaptım. Gerek kendim kastım sattım gerek başkalarından alıp sattım.

CSGO'nun elo sistemi, rakibinizin rankı ve aldığınız round sayısına bağlıdır. Ha yok aksini iddia ediyorsanız buyrun, sıfır birer hesabı açalım bilgisayarına iddiaya girip deneyelim.

Var mı gönüllü?
Arkadaşımla aynı anda sıfırdan başladık ben o 3-5 vururken ben 20-30 arası vuruyordum beni nova onu silver attı ?

Boş muhabbet yapmayın. 2012 yazında oyun çıktığından geçen seneye kadar Full hesap ticareti yaptım. Gerek kendim kastım sattım gerek başkalarından alıp sattım.

CS:GO'nun elo sistemi, rakibinizin rankı ve aldığınız round sayısına bağlıdır. Ha yok aksini iddia ediyorsanız buyurun, sıfır birer hesabı açalım bilgisayarına iddiaya girip deneyelim.

Var mı gönüllü?

E biz neden boş yere adam vuruyoruz o zaman 3 vurup trolleyen adam beleşe rank mı atlıcak yoksa 40 vurup hakkıyla mı rank atlayacak düşün bakalım :D

Boş muhabbet yapmayın. 2012 yazında oyun çıktığından geçen seneye kadar Full hesap ticareti yaptım. Gerek kendim kastım sattım gerek başkalarından alıp sattım.

CS:GO'nun elo sistemi, rakibinizin rankına ve aldığınız round sayısına bağlıdır. Ha yok aksini iddia ediyorsanız buyurun, sıfır birer hesabı açalım bilgisayarına iddiaya girip deneyelim.

Var mı gönüllü?

Bir konuda haklısınız. Yüksek ranklı takım arkadaşları yüksek ranklı düşmanlar demek. Bu yüzden yüksek ranklı takım arkadaşlarıyla oynamak rank atlama hızını etkiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı