CS:GO ilk 10 maçta iyi rank çıkma tavsiyesi

Eskisi kadar kolay atmıyor hocam. Ben de +35 vurduğum maçlar oldu mg2 attı.

Yalnız arkadaş ilk 10 maçtan bahsetmiş bu dedikleriniz daha yüksek ranklarda geçerli. İlk maçlarda genel olarak silver ve novalarla kazanma oranına göre de mg ile eşleşecek.
İlk 10 maçta silver ve novalarla mı eşleşiyoruz hocam?
Supreme/Global seviyesinde oyuncularla girip her maç iyi bir skor elde ederseniz DMG ve üzeri atma şansı yüksek.
Eyvallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskisi kadar kolay atmıyor hocam. Ben de +35 vurduğum maçlar oldu mg2 attı.

Yalnız arkadaş ilk 10 maçtan bahsetmiş bu dedikleriniz daha yüksek ranklarda geçerli. İlk maçlarda genel olarak silver ve novalarla kazanma oranına göre de mg ile eşleşecek.
Hayır, genel olarak tüm ranklar için geçerli. Rekabetçi girilmeden önce bu çalışmaların yapılması şart. Özellikle yeni gelen zor rank sistemiyle. Ben rekabetçi girilmeden önce kas hafızasının geliştirilmesinin şart olduğunu düşünüyorum, yüksek bir rütbe istiyorsanız kolaya kaçmamanız gerekir. Sürekli maç kaybederseniz rütbe atlamanız zor ve oyundan tat almanız imkansız olacaktır.
En azından bu çalışmaları yaparak girin rekabetçiye.

12/10 falan yapmıştım ilk başladığımda. Ama rezalet oynuyordum her maç sonuncu oluyordum ve takım şans eseri taşıyordu beni. MGE başlamıştım.

Hayır, genel olarak tüm ranklar için geçerli. Rekabetçi girilmeden önce bu çalışmaların yapılması şart. Özellikle yeni gelen zor rank sistemiyle. Ben rekabetçi girilmeden önce kas hafızasının geliştirilmesinin şart olduğunu düşünüyorum, yüksek bir rütbe istiyorsanız kolaya kaçmamanız gerekir. Sürekli maç kaybederseniz rütbe atlamanız zor ve oyundan tat almanız imkansız olacaktır.
En azından bu çalışmaları yaparak girin rekabetçiye.
Evet aim botz çalışma yapılabilir ama bu dedikleriniz hemen bir çırpıda olabilecek bir şey değil, bence oynadıkça oturur ama öncelik olarak aim çalışması gerek. Daha sonra topluluk sunucularında FFA olarak ölüm maçı atmalı. En azından ben öyle yapıyorum. Harita bilgisi için de youtube pro maçları izlemek iyi gelir.
Supreme/Global seviyesinde oyuncularla girip her maç iyi bir skor elde ederseniz DMG ve üzeri atma şansı yüksek.
Hocam arkadaş yeni başlıyorum diyor, sence de biraz zor değil mi?

Evet aim botz çalışma yapılabilir ama bu dedikleriniz hemen bir çırpıda olabilecek bir şey değil, bence oynadıkça oturur ama öncelik olarak aim çalışması gerek. Daha sonra topluluk sunucularında FFA olarak ölüm maçı atmalı. En azından ben öyle yapıyorum. Harita bilgisi için de youtube pro maçları izlemek iyi gelir.
Rekabetçi girmeden önce Retake ve FFA serverlarına girerse sanıldığının aksine uzun vadede değil kısa vadede olan bir çalışma ile yüksek ranklara çıkabilir. Rekabetçi yerine Faceit, ESEA gibi hilesiz ortamlarda oynadıktan sonra rekabetçi girmeniz leyhinize olacaktır diye düşünüyorum. Artık oyunda smurf denilen bir şey var. Özellikle yeni oyun alanlar artık direkt olarak hileye başvurduğu için bunlar şart. Oyun oynattırmazlar yoksa.

Hocam arkadaş yeni başlıyorum diyor, sence de biraz zor değil mi?

Yeni başlıyor ama nasıl LEM olabilirim demiş bende herhalde oyun bilgisi var dedim. Ona göre tavsiye verdim. Başka türlü çıkamaz çünkü. Hem yeni başlıyorsa da LEM olmak istemesi saçma bence. O kadar kolay bir sistem değil insanlar binlerce saatini veriyor baştan LEM olup o rankta kalamazsın :)

Son düzenleme:
Yeni başlıyor ama nasıl LEM olabilirim demiş bende herhalde oyun bilgisi var dedim. Ona göre tavsiye verdim. Başka türlü çıkamaz çünkü. Hem yeni başlıyorsa da LEM olmak istemesi saçma bence. O kadar kolay bir sistem değil insanlar binlerce saatini veriyor baştan LEM olup o rankta kalamazsın :)
Bende konuyu ilk gördüğümde güldüm :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı