CS:GO ilk 10 maçta nereye atar?

Lmaol

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba orijinal rankım supreme 4 gün önce bir hesap aldım, 6 maç attım ve hepsinde skor tablosunda 1. veya 2. bitirdim edom yüksek 2'sini kaybettim ve headshot oranım çok yüksek, diğer bütün maçları kazansam hangi ranka atar? Bir de iyi oynadığım için çok rapor yiyorum, bu rankımı etkileri sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba orijinal rankım supreme 4 gün önce bir hesap aldım, 6 maç attım ve hepsinde skor tablosunda 1. veya 2. bitirdim edom yüksek 2'sini kaybettim ve headshot oranım çok yüksek, diğer bütün maçları kazansam hangi ranka atar? Bir de iyi oynadığım için çok rapor yiyorum, bu rankımı etkileri sizce?
Nova 4 veya Keleş 1-2 ye atlatır diye düşünüyorum.

En fazla mge atar bence, 13/10 yapmıstım ben MG1 atmıstı, kötü de oynamıyordum bende 2. 3. oluyordum en fazla ortalama 16 kill ile.

Fazla rapor yemek güven faktörünüzü düşürebilir bu da her anlamda daha kötü oyuncular ile eşleşmenize sebep olabilir.
Raporla güven faktörün düşmüyor hocam, oynadığın saatle ilgili.

Sen Supreme isen ben e-sporcuyum. 😃 Daha sistemi kavrayamamışsın, HS ile alakası yok... Önemli olan EDO ve maça girdiğin takım arkadaşlarının rankları. Ranklar yüksek ise, örnek veriyorum; Takımın LEM, karşı tarafın rankları da o civarlarda olur. Kazanma/kaybetme oranını hesap et, maç kaybetme, sen de o rank seviyelerine gelirsin... Rankı ve güven faktörü yüksek kişiler ile maça gir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı