CS:GO İlk defa çalıştırmak için hazırlanıyor hatası

İşletim sistemi
Windows 10

edgardo10

Hectopat
Merhaba,

Dün Sabotaj'da bir hata almıştım DirectX ile alakalı, onu sayenizde çözdük. Bu seferki başka, bambaşka.

Yardımlarınızı esirgemeyin, seviliyorsunuz. <3

1598132749796.png

Oyunu temiz, yeni indirdiyseniz bu kısmı beklemelisiniz.
Eğer takılma yaparsa oyun dosyalarını doğrulayın ardıdan Steam'i yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Takılma yaparsa şunu deneyebilirsiniz.
CS:GO dosyasının içerisinden /steamapps/common buradan ''directx_installer'' dosyasına giriniz.

Yeni bir dosya oluşturunuz, '' DSETUP.dll, dsetup32.dll, dxsetup '' bu dosyalar hariç tüm dosyaları seçin, ve yarattığınız yeni dosyanın içerisine koyun.

Bundan sonra Steam üzerinden oyunu çalıştırın. ilk seferde yapar ama tekrar tekrar çalıştırdığınızda yapmaması lazım.

Sorun çok basit. Steam'dan yeni bir oyun indirdiğimde aynı fotoğraftaki gibi uzun bir süre bekliyorum. O sekmeyi kapatıp yeniden "oyna" dediğiniz zaman indirme daha kısa sürüyor. Deneyin zaten 3 saniyenizi almaz.

Oyunu yeni indirmedim uzun süredir oynuyordum fakat arkadaşım bilgisayarımda regedit temizliği yaptı dün sabotajda 0xc00007b hatası alıyordum o çözüldü lakin bugün CS:GO'ya girmeye çalıştığımda bu hatayla karşılaştım oynaya basıyorum açılmadan kapanıyor ekran gelmiyor çalışmıyor bütünlüğü de dogruladım her adımi yaptım ama maalesef.

İlk defa çalıştırılıyor demiş, aşağıdaki barın tamamen yüklenmesini beklediniz mi? Beklemenize rağmen oyun açılmadıysa rapor paylaşın.

Videoda uygulamanın adını nasıl öğreneceğiniz gösteriliyor, oradan bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı