CS:GO İlk Rütbenin Gümüş 1 olmaması

Efendi

Megapat
Daha fazla  
Az önce rekabetçi maç bitti ve rütbem geldi ancak Gümüş 1 değil de Gümüş 4 rütbe ile başladım. Bir problem sebebiyle mi? Yüksek rütbeden başladım bunun normal olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Nova 4 ile başlamıştım şuan EMG oldum. Eski 1.6'cı olmanın faydaları.

Bir sorun yok oyunda rütbe sistemi kazanma/kaybetme odaklı. Yani iyi oynarsanız rütbeniz yükselir.

10 win aldıktan sonra belirli bir yetenek grubuna yerleştirilirsiniz. Rütbeniz gayet normal 10 win alana kadar arada yenilmişsiniz. Zaten başlangıçta en yüksek lem rütbesine atar 10 da 10 yaparsanız şayet.

Diğer arkadaşların da dediği gibi, zaten gümüş 1'e atacak olsa 10 maç attırmazlar yerleştirme için. O 10 maç rütbeni belirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır anormal bir durum yok. Ben mesela Nova 4 başladım oyuna 2014 yıla hey gidi günler ya çok güzel zamanlardı be Global rütbesinde ki insanlara hayranlıkla bakardım bir süre sonra da kendim Global olmuştum ve öyle çok sevinmiştim ki.

10 maçın sonunda Nova 4 mü aldınız? Bana pek inandırıcı gelmedi. Bir de "rütbesinde ki" değil "rütbesindeki" olarak yazılır.

10 maçın sonunda Nova 4 mü aldınız? Bana pek inandırıcı gelmedi. Bir de "rütbesinde ki" değil "rütbesindeki" olarak yazılır.
Sizin inanıp inanmamanız umurumda bile değil. Oyuna ilk başladığımda Nova 4 başladım. Ve 1 senede kendimi geliştirdim. Hatta oda yetmedi farklı bir hesap açıp 10 maçta lem oldum. Neler neler yaptım ben insanların inanıp inanmaması umurumda değil. Beni tanıyan çok az kişi var ve onların hepside gördü biliyor. Yazım yanlışım için de affedersiniz olabiliyor bazen bu tür şeyler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı