Arkadaşlar bulunduğum bölgede alt yapı olmadığı için mobil veri kullanıyorum. Her gün 1 maç rekabetçi oynuyorum ve her maçta yaklaşık 170 MB gidiyor. Bunu düşürmenin bir yolu var mıdır?
Ping çıkmaz mı?Ayarlarda hız sınırlama ile ilgili bir ayar vardı onu test edebilirsin.
Bugün deneyeceğim güncelleme gelmiş bi sil süpür yapacağım.Ping çıkmaz ama farkı hissedersin bu arada bahsettiğim ayar ping ayarı değil internet bant genişliği sınırlama olmalı
Bir maçta 100 ile 150 MB arası internet gidiyor.Bugün deneyeceğim güncelleme gelmiş bi sil süpür yapacağım.
Gerçekten işe yaradı teşekkürlerPing çıkmaz ama farkı hissedersin bu arada bahsettiğim ayar ping ayarı değil internet bant genişliği sınırlama olmalı
Hangi ayarı yaptınız acaba? Benimde ihtiyacım var... Ping artışı oldu mu?Gerçekten işe yaradı teşekkürler
Bant Genişliğindiye bir ayar vardı 1.5MBPS yazıyordu ben onu sınırlıya getirdim 3 maç oynadım yaklaşık 2.5 maç oynadım(karşı takım oyunun yarısinda teslim oldu)yaklaşık 200 mb yedi ping artışı olmadı.Hangi ayarı yaptınız acaba? Benimde ihtiyacım var... Ping artışı oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.