CS:GO item düşürme taktiği var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

PCoverclock

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı yayıncıların youtuber'ların videolarını görüyorum. Adamlardan oyun sonu Dragon Lore düşüren bile var acaba neye göre düşüyor bu itemler veya map farkediyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona kesin birşey diyemem fakat gözlemlediğim kadarıyla kafasına göre değil oynanışına göre veriyor hediye güzel oyna al hediyeyi.Teknikle oynadığım hemen her oyunda verdi diyebilirim

Haftada bir silah ve iki kasa dusurme hakkin var. Dragon Lore veya Medusa dusurebilmek icin operasyon biletlerine sahip olman gerekiyor. Biletler iyi esyanin dusme sansini arttiriyor. Yine de bilet olmadan da dusme ihtimali var ama zor gibi :D

tamamen şans işi dragon lore düştüğü doğrudur ama son zamanlarda rastlamadım hiç

Bro sana düzgün bir şekilde anlatayım. Haftada 1 skin ve 2 tane kasa düşürme hakkın var. Eğer herhangi bir rozet (paralı) bulundurmuyorsan genelde 4 kuruş ila 1.5 tl arası skinler düşer. Fakat bir rozet alırsan bu ihtimal 1000 tl'ye kadar çıkabilir. Bu şans işidir ama iyi bir skin için o rozete sahip olman lazım.

Dostum rozete gerek yok fakat rozetsiz düşürme şansın imkansızın biraz üstü gibi..
Rozetsiz M4A1-S Hot Rod düşüren tanıdığım var biraz şans işi :D

Rozetsiz hot rod düşürenin videosunu atar mısın ? Bir *o* bilmeden sahte bilgiler paylaşma. En fazla düşebilecek item mordur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı