Geçenlerde 2 rozetli hesabıma Prime satın aldım. Ertesi günü revolution kasası düştü ve 40 TL'ye sattım. Ardından 2 tane kapsül aldım bir tanesinden 50 kuruşluk diğerinden 230 TL'lik çıkartma çıktı. Bu parayı CS: S2 için bekletmeli miyim, tekrar şansımı denemeli miyim yoksa güzel oyunlardan bir tanesini mı alayım Rust vb gibi? Uslanmayıp tekrar 10 taneye yakın kapsül açma fikri gelmiyor değil...
Kullanıcıya satarsan o kadar çok keseceğini zannetmiyorum. Ama ByNoGame'nin kendisine satmaya kalkarsan paranın %60'lık kısmını veriyorlar. ByNoGame leş gibi bir sisteme sahip bu konuda ama alternatif yok.
Kullanıcıya satarsan o kadar çok keseceğini zannetmiyorum. Ama ByNoGame'nin kendisine satmaya kalkarsan paranın %60'lık kısmını veriyorlar. ByNoGame leş gibi bir sisteme sahip bu konuda ama alternatif yok.
200tl ile 11 kapsül alıp hepsini açıp tekrar 2 mor sticker sayesinde 200tl yaptım hocam ardından uslanmayıp tekrar tekrar açıp toplamda 26 tane açtım hepsini satarak ve en son sattıklarımla 35tl olduğunda son 2 kapsül aldım ilkinden 3tl lik diğerinden 550tl lik sticker çıktı 2 ye katladım bakiyeyi. Bunu satmayıp S2 gelmesini bekliyorum ve operasyonu.