CS:GO Jackpot Sitesi Yapmak

B0BiaSS

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
CS:GO için bir web sitesi yapmak istiyorum. Ancak kodlama bilgim yok. Yazın bir iki HTML eğitim videosu izlemiştim ama okulun başlamasıyla o da havada kaldı. Şimdi hafifledim ve baştan başlayacağım. Nereden başlamalıyım?

Birçok dil saydınız. Hepsini mi öğreneceğim? Bunların hepsi niçin gerekli? Hangi programı kullanacağım? Bende notepad++ var.

Notepad++ yeterli. CS: GO Jackpot sistemini incelemiş ve zamanında projeye dökmüş biri olarak sizlere gerekli bütün dilleri saydım. HTML, CSS, JS ile site tasarımı, dinamiklik kazandıracaksınız. Daha sonra PHP ile bir altyapı yapacaksınız. NodeJS ise birçok kullanıcıya aynı anda destek vermek için önemli bir şart, yani botunuzu NodeJS ile yazacaksınız.

Ya şuan PHP bilmeyen birine ne desem boş, dediğim dilleri sırasıyla öğrenmeniz gerekli. Kolayca, aa ben script yazacağım deyip olacak bir şey değil yani. Altyapıdan kastım sitenin çalışması sırasında NodeJS ile birlikte çalışacak kısımı PHP ile yapacaksın.

Ben de böyle bir işe başlamak istiyorum ama desteğe ihtiyacım var. Erkan Çevik bilginiz varsa özel olarak konuşabilir miyiz? Bunun botu var, admin paneli var, yazması var. Başka sitenin kodlarını kopyalasam admin panelini nasıl ayarlayacağım, botlar nasıl çalışacak? Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güven konusu sıkıntı değil onu halledeceğim. Önemli olan programlaması. Bunu parayla yapabilecek varsa hallederiz.

Başka sitenin kodlarını çalmak mümkün değil yasal yollarla. Herhangi bir freelancer sitesine bütçenizle birlikte iş teklifi yaratabilirsiniz. Ek olarak botunuzun çalışması ve sitenizin sağlamlığı için sağlam bir sunucu almanız da gerekli, hosting gibi şeylerle olacak değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı