CS-GO Jackpotta İtemleri Kaybetmek

Canary27

Megapat
Daha fazla  
Ben CS:GO'da jackpot oynuyordum çok kazanıyodum bir anda düşük şanslı adamlara kaybetmeye başladım sonra neyse karım gitti dedim ve kendi itemlerimi de kaybettim. Çok üzüldüm kaybettim diye içim yanıyor taktik verin insan bırakamıyor da. Oynayası geliyor ama kaybetmekte istemiyorum. Yardımcı olun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bağış butonu koy bağış atalım. Ne yapmamızı bekliyosun ? Ben de düşük şanslı adamlara 100 TL'lik envanter kaybettim. Jackpot'un amacı da bu zaten. Sen düşük şansla aldığında sorguluyor musun ?

Kumar bu kumar kaybettiğinde uzulmeyeceksin :D
Kârım gitti sonra kendi itemlerim de gitti diyorsun. Kendini frenlemeyi bileceksin. Kârın gidince kendininkileri basmamayi bileceksin yoksa üzülürsün :/

Asla kumara bulaşmayın derim ben. Sonuçta hep zarar ziyan. Bunun bir taktiği de yok bence. Tamamen algoritma. Eğer kazanmayı hedefliyorsan kaybetmeyi de göze alacaksın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı