CS GO Itemleri Bıçağa Dönüştürme

cs.money'e sakın itemini koyma! 35 TL'lik item koydum 5-6 TL kesti. Sonra yanlışıkla yine koydum yine 5-6 TL kesti. Yani bedava 12 TL vermiş oldum siteye. Ben olsam steam'a koyardım.

Elimde 500 TL'ye yakın skin var. Bakiye'de ise 60 TL var. Para konusu o kadar önemli değil. Ben bu skinleri verip bıçak almayı düşünüyorum. Tabii aynı değerde alamam büyük ihtimalle 3-5 değer kaybı yaşarım.

Itemleri verip direk bıçak alabileceğim bir site var mı? Kullandığım 2 site var farmskins ve hellcase.

Hade kanına gireyim mi bunları katlamak varken bıçağı ne yapacaksın :D.
CS.money takas botu türkçe

D
bıçak kasasında düşük item çıkarsa sıkıntı olur. Ben direk komisyon karşılığı 3-5 altına almayı düşünüyorum.

peki şuan güvenilir mi? Birde direk itemleri verip bıçak alabiliyor muyum yoksa kasa falan mı açmam gerekiyor.
%2 miydi %8 miydi hatırlamıyorum bir komisyonu var güvenilirliği olarak ben sana birşey diyemem ama bildğim en güvenli site diyebilirim sonuçta gavur malı direk trade sistemi var kutuyla uğraşmana gerek yok

O zaman koy cs.money'e itemleri (!) sonra ordan parayı çek haftasonu bas Borussia Dortmund'a 3.5 üst (!):D
Alman takımlarına oynanmaz ne olacağını belli olmuyor :D
cs.money'e sakın itemini koyma! 35 TL'lik item koydum 5-6 TL kesti. Sonra yanlışıkla yine koydum yine 5-6 TL kesti. Yani bedava 12 TL vermiş oldum siteye. Ben olsam steam'a koyardım.
Bynogame'de hemen hemen aynı kesiyor. Ben ne anladım o zaman bundan :/ Hocam nakit paraya ihtiyacım var. Steam'den satınca hesapta kalıyor para.
Hade kanına gireyim mi bunları katlamak varken bıçağı ne yapacaksın :D.
CS.money takas botu türkçe
Ben katlayacabileceğim kadar katladım bence :D (15 to 80)
D

%2 miydi %8 miydi hatırlamıyorum bir komisyonu var güvenilirliği olarak ben sana birşey diyemem ama bildğim en güvenli site diyebilirim sonuçta gavur malı direk trade sistemi var kutuyla uğraşmana gerek yok
Teşekkürler

Alman takımlarına oynanmaz ne olacağını belli olmuyor :D

Bynogame'de hemen hemen aynı kesiyor. Ben ne anladım o zaman bundan :/ Hocam nakit paraya ihtiyacım var. Steam'den satınca hesapta kalıyor para.

Ben katlayacabileceğim kadar katladım bence :D (15 to 80)

Teşekkürler
Nakite çevireceksen direk bynogame kullan hocam hiç girme bu toplara :)

Steaminde öyle bir sıkıntısı var daha iyi bir fikir gelmiyor aklıma
Steam'den para çekme olsa iyi olacaktı ama getirmiyor işte. Üçüncü parti sitelerle uğraşmak zorundu kalıyoruz. Hani engelleyemiyorlar. Bari kendiniz getirin :)

Steam'den para çekme olsa iyi olacaktı ama getirmiyor işte. Üçüncü parti sitelerle uğraşmak zorundu kalıyoruz. Hani engelleyemiyorlar. Bari kendiniz getirin :)
Ya şöyle düşün steamden para çekme olursa büyük bir pazar kaybı yaşanır kendi o skinleri satma derdine girer vesaire adamlar para kaybı yaşamamak için getirmiyorlar çünkü oyun içi skinler oyun üreticisyle bağdaşıyor steam sadece bir aracı konumunda aslında o 3. Parti siteler gibi

Ya şöyle düşün steamden para çekme olursa büyük bir pazar kaybı yaşanır kendi o skinleri satma derdine girer vesaire adamlar para kaybı yaşamamak için getirmiyorlar çünkü oyun içi skinler oyun üreticisyle bağdaşıyor steam sadece bir aracı konumunda aslında o 3. Parti siteler gibi
Satıştan komisyon alıyor zaten birde banka hesabına para çekmeden komisyon alsın. Bynogame para vereceğimize steam veririz. Bence şuan yine para kaybı yaşıyor. Elden takas yapıp elden para alanda var. Bu sefer steam pazardan ürün satılmadığı için komisyon alamıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı