CS:GO kasa 20 liraya yazılır mı?

Nanooo

Decapat
Daha fazla  
Google'a CS:GO kasa yazdım çsteam'deki bir şey bastım silah kasasi mi ne geldi ve işte 1000 küsur liradan baslayan fiyatla al mi ne dedi -altta ise verilen fiyat varç oraya 20 küsur lira yazsam alabiliyor muyum? Çünkü istedigimizi yazabiliyoruz.

Dosya Ekleri

• 1672836526126.jpg
    1672836526126.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
Google'a CS:GO kasa yazdım Steam'deki bir şey bastım silah kasasi mi ne geldi ve işte 1000 küsur liradan baslayan Fiyatla al mi ne dedi altta ise verilen fiyat var oraya 20 küsur lira yazsam alabiliyor muyum çünkü istedigmizi yazabiliyoruz
Hocam eğer birisi yanlışlıkla 20 tl veya altında bir fiyat biçerse kasaya ki bu çok çok düşük bir ihtimal. Evet alabilirsiniz. Genellikle böyle kasaları satanlar eli ayağı titreye titreye yazıyor fiyatı. Başka bir fiyat yazılmaz.

Google'a CS:GO kasa yazdım çsteam'deki bir şey bastım silah kasasi mi ne geldi ve işte 1000 küsur liradan baslayan fiyatla al mi ne dedi -altta ise verilen fiyat varç oraya 20 küsur lira yazsam alabiliyor muyum? Çünkü istedigimizi yazabiliyoruz.
Tabii ki oraya istenen fiyat yazılır ama alırken de satarken de direkt istediğiniz rakam olmuyor. Mesela 1000TL'lik bir şeye 5000TL yazarsanız eğer 1059TL'ye satışta varsa onu almış olursunuz 5000TL gitmez. Aynı şekilde 20 kuruş yazarsanız yine satıcı 20 kuruşa satsa dahi sizin üstünüzde 900TL veren varsa ona satmış ve 900 TL kazanmış olur. Yanlış fiyatlandırmaya bir nevi çözüm oluyor.

Oraya 20 yazıp uyuyorsun rüyanda kasa envantere geliyor.

Oraya 20 yazarsan bu kasayı alman imkansız çünkü bir kişi 20 liraya satsa bile sıra daha yüksek teklif verende olacağı için alamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı