MSI G273CQ alınır mı?

Cemalcan

Kilopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
O fiyata 2K kulağa hoş geliyor ama model VA panel, yani ucuz etin yahnisi. Kontrastı ve siyahları güzeldir ama hızlı sahnelerde ghosting ve iz bırakma yapar. Ne tarz oyunlar oynuyorsun?

Şu an da kaliteli renk veren bir Full HD monitör almak istediğimiz de cebimizden en az 5000 TL çıkarmamız gerekiyor. Durum böyle olunca 2K ya 6000 TL fiyat bandında ki bu monitor dikkatimi çekti. Sizce nasıldır? Almaya değer mi? Veya siz bu fiyat bandında Full HD veya 2K hangi monitörleri önerirsiniz?
Hakkında bir inceleme yok ve VA bir monitör alınacaksa %100 Ghosting testi şart. Ama ne yazıkki komple meçhul.

İlla 1440P olacaksa bu ikisine bakın: (Zam yemiş.)

O fiyata 2K kulağa hoş geliyor ama model VA panel, yani ucuz etin yahnisi. Kontrastı ve siyahları güzeldir ama hızlı sahnelerde ghosting ve iz bırakma yapar. Ne tarz oyunlar oynuyorsun?
Daha çok hikayeli Oyunlar. Nadiren Valorant oynarım.
Hakkında bir inceleme yok ve VA bir monitör alınacaksa %100 Ghosting testi şart. Ama ne yazıkki komple meçhul.

İlla 1440P olacaksa bu ikisine bakın: (Zam yemiş.)

İlla ki 2k olsun demiyorum. Yan monitör olarak kullacağım. Full Hd olarak AOC 24G42E aldım fakat ölü piksel çıktı değişim istedim. İtopya direkt iade yaptı. Şuan da piyasada 24G42E yok. Şuan alınabilecek en mantıklı Full HD monitör MSİ Mag 256F gözüküyor. Amazonda 5300 TL ye satılıyor. Full HD olarak 5k-7k fiyat bandında ki farklı önerilerinize de açığım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı