CS:GO kasa açmak mantıklı mı?

Satın bence de hocam çünkü adamakıllı bişey çıkma ihtimali çok ama çok az.

Dün akşam arkadaşım AK-47 frontside misty eskimis (st) sattı 240TL'ye 12-13 tane kasa açtı toplam 15TL'lik eşya çıktı. Açmayın.

Arkadaşlar teşekkür ederim açmamaya karar verdim.

Oyuna yatırılan her türlü parayı sokağa atmakla aynı şey olarak görüyorum. Biraz kendini tut, o parayla gerçek hayatta daha iyi şeyler yapabilirsin.

Zaten 5 dolar 35 tl den fazla yapıyor, istese bir silah skini ve bir operatör kostümü alabilir aynı şeye denk geliyor demek istiyorum

Oyuna yatırılan her türlü parayı sokağa atmakla aynı şey olarak görüyorum. Biraz kendini tut, o parayla gerçek hayatta daha iyi şeyler yapabilirsin.
Amacım zaten kâr yapmaktı ama vazgeçtim.

Zaten 5 dolar 35 TL'den fazla yapıyor, istese bir silah skini ve bir operatör kostümü alabilir aynı şeye denk geliyor demek istiyorum

Doğrudur ben zevk amaçlı demek istedim yoksa karlı bir şey değil tabii
Amacım zaten kâr yapmaktı ama vazgeçtim.

Yok onu geçicen o işten kar etme olayı çok eskiden di CS:GO ilk çıktığı dönemlerde sandıklarla hesabıma bir sürü oyun aldımı hatırlıyorum ben.

Hocam şansınıza bağlı. Ben hayatımda ilk kez CS:GO'da kasa açmıştım stilletto alazlanmış çıkmıştı. Şu an ByNoGame'de. Sonra gaza gelip tekrar açtım 30 liralık skin çıktı. Dediğim gibi şansa bağlı ama önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…