CS:GO kasa açmak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan wack
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 13.842
Satın bence de hocam çünkü adamakıllı bişey çıkma ihtimali çok ama çok az.

Dün akşam arkadaşım AK-47 frontside misty eskimis (st) sattı 240TL'ye 12-13 tane kasa açtı toplam 15TL'lik eşya çıktı. Açmayın.

Oyuna yatırılan her türlü parayı sokağa atmakla aynı şey olarak görüyorum. Biraz kendini tut, o parayla gerçek hayatta daha iyi şeyler yapabilirsin.

Vallahi CS:GO üzerinden açmanı tavsiye etmem çok düşük bir ihtimal ama ben örneğin hellcase sitesini kullanıyorum link atamayacağım yasak olduğu için 5 dolarlık bir yatırımla birazda şansın varsa güzel bir şeyler düşürebilirsin ben bir AWP dış iskelet ve bir de terörist kostümü düşürmüştüm.
Zaten 5 dolar 35 tl den fazla yapıyor, istese bir silah skini ve bir operatör kostümü alabilir aynı şeye denk geliyor demek istiyorum 😁😁

Zaten 5 dolar 35 TL'den fazla yapıyor, istese bir silah skini ve bir operatör kostümü alabilir aynı şeye denk geliyor demek istiyorum 😁😁

Doğrudur ben zevk amaçlı demek istedim yoksa karlı bir şey değil tabii :D
Amacım zaten kâr yapmaktı ama vazgeçtim.

Yok onu geçicen o işten kar etme olayı çok eskiden di CS:GO ilk çıktığı dönemlerde sandıklarla hesabıma bir sürü oyun aldımı hatırlıyorum ben.

Hocam şansınıza bağlı. Ben hayatımda ilk kez CS:GO'da kasa açmıştım stilletto alazlanmış çıkmıştı. Şu an ByNoGame'de. Sonra gaza gelip tekrar açtım 30 liralık skin çıktı. Dediğim gibi şansa bağlı ama önermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı