CS:GO kasa açmak pişmanlıktır!

CS:GO kasa açmak pişmanlıktır! Heves edenler kesinlikle açmasın. Dün arkadaşla 3000 TL yatırdık ve 50 kasa açtık bırakın bıçağı pembe item bile gelmedi. Paranıza yazık. Onun yerine gidin istediğiniz skini parasıyla alın. Tamamen para israfı.
3000 liraya kasa açacağına 3000 lirayı mantıklı yatırım araçlarına yatırsan en azından kar ederdin.

Bir arkadaşım Keydrop'a 400 TL yatırıp 4$'lık AWP kasasından 4800$ değerindeki Dragon Lore çıkarmıştı, anca Keydrop envanterini gösterince inanmıştım. Bazen böyle uçuk istisnalar olabiliyor. Tabii ne kadar uyarsakta upgrade yaparak skini kaybetti :d

Bir keresinde gaza gelip çok fazla kasa açmıştım sonra bir daha açmama kararı aldım. 🤣

Yani şans işi, benim arkadaş kasa açtı geçen ilk defa mor düştü banada zorla açtırdı bana 2 TL skin geldi ynai şans işi.

Yayıncıların çoğu gerçekten açmıyor. Kasa açma hilesi gibi bir program var ve sanki açmış gibi gösteriyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı