CS:GO kasa anahtar ucuzlar mı?

qdpooL'16

Hectopat
Katılım
15 Haziran 2015
Mesajlar
94
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, forum sakinleri. Bir sorum olacak, ben CS:GO'da kasa açmak istiyorum.
Fakat anahtarlar pahalı yılbaşı indirimlerinde anahtarlarda ucuzlar mı size bir sorayım dedim. Cevaplayan herkese teşekkürler. İyi forumlar.
 
İndirime girmez.

Ama bir uyarıda bulunayım sakın alıp açma. Ben ve 2 kuzenim yaklaşık 400-500 lira gibi bir kutu açtık içinden çıkan en pahalı skin 1.20 lira falandı. Gerek yok.
 
Dostum Valvenin Kendi Kasa Sisteminden Açarsan Çok Zarara Girersin %70 Oranla Ama Gidip Kasa Açma Sitelerden açarsan Verdiğin Paranın Üstünde Çıkabilirsin.
 
Anahtar fiyatlarının düşmesini önceden kestirmek için ekonomi piyasasını çok iyi takip etmen gerekir.. Meclisin yıl sonu bütçe tartışmalarını felan takip etmelisin. Ne zaman ki dolar düşer o zaman anahtarlar kısmen ucuzlar onun dışında biraz zor :)
 
Dolar düşmediği sürece anahtar veya kasa fiyatları durduk yere ucuzlamaz. Zaten kimse oyunun kendisinden kasa açmanı tavsiye etmez. Drakemoon, CSGOfast gibi sitelere para yatırmanı tavsiye ederim. Daha iyi siteler bulacağını düşünüyorsan youtuber ve yayıncı kişilere de bakmalısın.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı