Hile açtiğim bir seckin hesabım var 6 aydır ban yemedi fakat hiç şüphesiz bir gun yer kullanirim diyorsan vereyim onu sana ücretsiz
Olur ama hile açman biraz ayıp değil mi sanki
Birisi annene ağır ithamlı küfür ederse avukat bulabilirim sana. Hile konusunda ise karşına da hileler geliyor zaten güven faktörü yüzünden. Çöplüğünde oynamaya devam et.hile açtiğim bir seckin hesabım var 6 aydır ban yemedi fakat hiç şüphesiz bir gun yer kullanirim diyosan veriyim onu sana ucretsiz
Ben de 2017'de CS:GO'yu 12 TL'ye yaz indiriminde almıştım, o zaman almayan bir arkadaşım vardı şu anda kara kara fiyatlara bakıyor.İndirim olayları en son 2018'de danger zone gelmeden önce oluyordu. Daha sonrasında ücretsiz olduktan sonra herhangi bir indirim olmadı.
2014 yılında tüm Valve Pack'i 12 TL'ye almıştım. Nereden nereye gerçekten.
Aksine fiyatı artar hocam.Arkadaşlar ben yedek hesap açtım ondan seçkin hesap alacağım sizce birkaç aya ucuzlar mı? Ona göre alacağım.
CS:GO 15 dolar şu an fiyat olarak. Prime Status Upgrade DLC statüsünde olduğu için doları 10 ₺ üzerinden hesaplamıyorlar haberin olsun. Dolar 12-13 lira civarınaArkadaşlar ben yedek hesap açtım ondan seçkin hesap alacağım sizce birkaç aya ucuzlar mı? Ona göre alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.