Çözüldü CS:GO kasa anahtarı alınmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

walterpinkman

Hectopat
Merhaba CS:GO'da kasa açmak istedim fakat Steam topluluk arayüzünün aktif olması gerekmektedir hatası verdi oyunu yeniden başlattım PC yeniden başlattım hiçbir şey degişmedi.

Dosya Ekleri

• steam.png
    steam.png
    721,5 KB · Görüntüleme: 130
Çözüm
Oyunu kapatın ve kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özelliklere basın. Orada "oyun içi Steam arayüzünü" etkinleştir diye bir seçenek var, onu işaretleyip oyuna yeniden girin.

Ek olarak Sol üstteki Steam yazısına tıklayıp ayarlara girin, oyun içi kategorisinden aynı ayarı bulup etkin değilse etkinleştirin.
Oyunu kapatın ve kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özelliklere basın. Orada "oyun içi Steam arayüzünü" etkinleştir diye bir seçenek var, onu işaretleyip oyuna yeniden girin.

Ek olarak Sol üstteki Steam yazısına tıklayıp ayarlara girin, oyun içi kategorisinden aynı ayarı bulup etkin değilse etkinleştirin.

Çözüm
Hesabınız yeni mi?
Hayır.

Teşekkürler sorun çözüldü bu arada hiçbir şey çıkmadı para da gitti ):

Technopat Haberler

Geri
Yukarı