CS:GO kasa düşmüyor

Bence Hesapların fix düşme günü var. 2 hesabım var. Her perşembe diğer hesabıma düşüyor. Sürekli kullandığım hesap ise her cuma gecesi düşüyor.

2 hafta test etme amaçlı çarşamba gecesinden diğer çarşambaya kadar Full Idle Sv'lerde takılıyorum. Maksimum 1 kasa geliyor. Yani 2. kasa olayı çok şansa bir durumdur.

Bunun açıklamasını da şöyle yapıyorum. Tam 7 gün dolduktan sonra diğer kasayı atıyor. Sen bu hafta kasayı pazar günü saat 7'de aldıysan. Diğer haftada pazar günü 7.01 de alabiliyorsun gibi. Sen gidip pazar değil pazartesi alırsan. Diğer haftada pazartesiye kayabilir.

Bu tamamen benim analizimdir. %100 kanıtlı değil. Şu an da maksimum 2 hesapla durumu test edebildim. Bu gece gerçek hesabıma kasa düşerse bence onaylanmıştır diyebilirim.

Bana sadece pazartesi günleri düşüyor. Üstteki yoruma katlıyorum fix düşme günleri var daha hiç sekmedi. Mesela pazar günü 20 saat açık bıraksamda asla düşmez benim hesapta. CS:GO'nun en güzel yanı bu beleşten oyun alıyorum bu kasalar sayesinde cebimden para çıkmıyor en azından indie oyunlar aldığımda.

Halen düşmedi çıldırmak üzereyim 40 saati geçti arkadaşlarla sabahtan akşama kadar reko attık bütün arkadaşlarıma kasa düşerken bana halen düşmedi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı