Prime var mı?Kafayı yiyeceğim 30 saat oldu kasa düşmüyor şimdiye 2. kasa düşmüştü 1200 puan yapıyorum ölüm maçında gidiyor AFK adama 100 TL'lik kasa düşürüyor. O zaman ben niye oynuyorum kendimi yırtıyorum?
Prime var mı? Ölüm maçından genelde kasa düşmez rekabetçi gir. Ben ölüm maçında hep sticker düşürüyorum ölüm maçında bana hiç kasa düşmüyor.Kafayı yiyeceğim 30 saat oldu kasa düşmüyor şimdiye 2. kasa düşmüştü 1200 puan yapıyorum ölüm maçında gidiyor AFK adama 100 TL'lik kasa düşürüyor. O zaman ben niye oynuyorum kendimi yırtıyorum?
Düşürüyor.Bende de benzer bir sıkıntı var kasa düşmüyor. IDLE Server denilen serverlar gerçekten kasa düşürüyor mu peki?
1 Tane düşürdüyseniz 2. düşmemesi normal. Hiç düşürmediyseniz normal değil.Peki ben hem ölüm maçı oynayayım hem de kasa düşsün istiyorum. Yani kasa düşürmek 1. amaç değil ama rekabetçiden keyif almadığım için ölüm maçı oynuyorum. 3-4 gündür düşmemesi normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.