CS:GO kasa düşmüyor

• Konuyu başlatan kkoc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.314

kkoc

Femtopat
Daha fazla  
Kafayı yiyeceğim 30 saat oldu kasa düşmüyor şimdiye 2. kasa düşmüştü 1200 puan yapıyorum ölüm maçında gidiyor AFK adama 100 TL'lik kasa düşürüyor. O zaman ben niye oynuyorum kendimi yırtıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafayı yiyeceğim 30 saat oldu kasa düşmüyor şimdiye 2. kasa düşmüştü 1200 puan yapıyorum ölüm maçında gidiyor AFK adama 100 TL'lik kasa düşürüyor. O zaman ben niye oynuyorum kendimi yırtıyorum?
Prime var mı? Ölüm maçından genelde kasa düşmez rekabetçi gir. Ben ölüm maçında hep sticker düşürüyorum ölüm maçında bana hiç kasa düşmüyor.

Peki ben hem ölüm maçı oynayayım hem de kasa düşsün istiyorum. Yani kasa düşürmek 1. amaç değil ama rekabetçiden keyif almadığım için ölüm maçı oynuyorum. 3-4 gündür düşmemesi normal mi?

1. Kasayı düşürün yeter bence 2. kasa kolay kolay düşmez çok uğraşmak gerekir. Zaten max 20 30 tl edecek bir şey için bu kadar uğraşmaya gerek yok ben sadece 1 kasa düşürüp bırakıyorum.

Peki ben hem ölüm maçı oynayayım hem de kasa düşsün istiyorum. Yani kasa düşürmek 1. amaç değil ama rekabetçiden keyif almadığım için ölüm maçı oynuyorum. 3-4 gündür düşmemesi normal mi?
1 Tane düşürdüyseniz 2. düşmemesi normal. Hiç düşürmediyseniz normal değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı