Selam. Ben yeni Prime aldım. Bugün neredeyse 6 ölüm maçı attım ve sadece 1 kasa düştü. Be onu da seviye atladığım da verdi. Bu kasa mantığın nasıl çalışıyıor?
eyvallah teşekkür ederim konudan alakasız peki sence düşen kasaları satmalı mıyım yoksa cs 2 gelince mi satmalıyım yeni prime aldım bu konuları çok bilmiyorumHayır dostum, öyle demedim. Her çarşamba saat 03:00'da haftalık drop hakkın yenileniyor. Bir hafta içerisinde seviye atlayıp drop'larını düşürdüysen bir sonraki drop için çarşamba 03:00'ı beklemelisin.
Ben hafta içerisinde seviye atlamayıp pazartesi günü seviye atladım. Daha sonra çarşamba günü drop hakkı yenilenince yine seviye atlayıp eşya düşürdüm. Bu yüzden bir hafta içerisinde iki kasa düşürdüm gibi algılanıyor, ama dikkatli bakarsan öyle değil.
Eyvallah teşekkür ederim. Konudan alakasız peki sence düşen kasaları satmalı mıyım yoksa CS2 gelince mi satmalıyım yeni Prime aldım bu konuları çok bilmiyorum.
Tam 03:00 de de resetlenmiyor. Bir gün haftalik drop u almadigim aklima geldi. Çarşamba saat 03.30 civarıydı. Yarim saat 40 dakika kadar oynadim kutuyu aldım. Saat 10 civarında tekrar girdim oyuna. Yine oynadim aldim kutuyu. Resetleme durumu 03:00 den sonra ama tam 3 de değil. Tahminim turkiye saatiyle 4-6 arası resetleniyor.Benim bildiğim her çarşamba gecesi saat 03:00'da resetleniyor.
@432150 hayırdır dostum ne oldu? Yalan söyleyecek halim yok. Pazartesi de bugün de eşya düşürdüm seviye atlayınca. Boş boş dislike atacağına kendin de deneyip görebilirsin böyle olduğunu.
Al bak bakalım.
Eki Görüntüle 1858779
Eki Görüntüle 1858780
Tam 03:00 de de resetlenmiyor. Bir gün haftalik dropu almadigim aklima geldi. Çarşamba saat 03.30 civarıydı. Yarim saat 40 dakika kadar oynadim kutuyu aldım. Saat 10 civarında tekrar girdim oyuna. Yine oynadim aldim kutuyu. Resetleme durumu 03:00'den sonra ama tam 3 de değil. Tahminim Türkiye saatiyle 4-6 arası resetleniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.