CS:GO kasa düşürme mantığı nasıl işliyor?

Selam. Ben yeni Prime aldım. Bugün neredeyse 6 ölüm maçı attım ve sadece 1 kasa düştü. Be onu da seviye atladığım da verdi. Bu kasa mantığın nasıl çalışıyıor?

eyvallah teşekkür ederim konudan alakasız peki sence düşen kasaları satmalı mıyım yoksa cs 2 gelince mi satmalıyım yeni prime aldım bu konuları çok bilmiyorum

Eyvallah teşekkür ederim. Konudan alakasız peki sence düşen kasaları satmalı mıyım yoksa CS2 gelince mi satmalıyım yeni Prime aldım bu konuları çok bilmiyorum.

Yani kasalar CS2 gelmese bile uzun vadede yükseliyor zaten, CS2 hype'ı ile birlikte biraz daha hızlanır yükselmesi. Ben olsam bekletirdim CS2'ye kadar.

Tam 03:00 de de resetlenmiyor. Bir gün haftalik drop u almadigim aklima geldi. Çarşamba saat 03.30 civarıydı. Yarim saat 40 dakika kadar oynadim kutuyu aldım. Saat 10 civarında tekrar girdim oyuna. Yine oynadim aldim kutuyu. Resetleme durumu 03:00 den sonra ama tam 3 de değil. Tahminim turkiye saatiyle 4-6 arası resetleniyor.

Doğrudur hocam, kağıt üstünde saat 03:00'a denk geliyor ama reset zamanı esneyebiliyor dediğiniz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…