Genelde haftada bir kez giriyorum. İlla çarşambayı beklemiyorum. Genelde de haftada bir defa düşüyor. Dün girdim ve düştü.Her çarşamba günü level atlayınca bir tane eşya düşüyor fakat kasa bir türlü düşüremiyorum ancak pazar veya pazartesi günü düşüyor. Çarşamba günü sıfırlandığı gibi kasa düşürebilen var mı?
Düşmüyor diye biliyorum.Seçkin hesap olmayanlarda kasa düşmüyor değil mi?
Peki kasa düşürmede en çok rol oynayan oyun türü hangisi? Rekabetçi, ölüm, vb. bir sürü tür var galibaBazen sadece LVL atlayınca verir illa kesin çarşamba verecek diye bir kural yok, çarşamba sadece exp getirisi artıyor o yüzden genelde insanlar çarşamba alıyor.
Belirli bir yöntemi yok mesela geçen hafta 3 tane düştü bu hafta hergün en az 4 saat oynadım hatta 3 gün kesintisiz 16şar saat oynadım bu hafta bana sadece 1 grafiti düştü bir daha düşmedi farklı birşey.Peki kasa düşürmede en çok rol oynayan oyun türü hangisi? Rekabetçi, ölüm, vb. bir sürü tür var galiba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.