Steam mobil uygulamasını indirerek steam guard'ı aktif ettiğinizde takas özelliği açılıyor.
Hocam bu kasalar var takas edilebilenlerde.
Steam mobil uygulamasını indirerek steam guard'ı aktif ettiğinizde takas özelliği açılıyor.
Bildiğiniz güzel kasa satma sitesi var mı? Elimde bayağı kasa var.
Discord üzerinden benimle iletişime geçin isterseniz konuşalım. CanerKaya#3169
hangi kasalara sahip oldugunuza göre degişir. Kasaları takaslamak isterseniz buff sitesini araştırabilirsinizBildiğiniz güzel kasa satma sitesi var mı? Elimde bayağı kasa var.
Tamam hocam ben size istek atarım şimdi.Discord üzerinden benimle iletişime geçin isterseniz konuşalım. CanerKaya#3169
300 tane kırık diş, 100 civarında ufuk ve tehlikeli bölge falan var.hangi kasalara sahip oldugunuza göre degişir. Kasaları takaslamak isterseniz buff sitesini araştırabilirsiniz
steam harici satabilir misiniz bilmiyorum ama guzel skinlerle takaslayabilirsiniz buff sitesinde daha sonrasında da skini satarsınız300 tane kırık diş, 100 civarında ufuk ve tehlikeli bölge falan var.
Tamamdır teşekkür ederim.steam harici satabilir misiniz bilmiyorum ama guzel skinlerle takaslayabilirsiniz buff sitesinde daha sonrasında da skini satarsınız
Skin ile değiştirmek (takas) ister misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.