CS:GO Kasalarını Ne Yapmalı?

Sizce?

• Sat sat sat

Oy: 53 82,8%
  • Aç aç aç

Oy: 11 17,2%

• Oy verenlerin toplamı
    64
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese selamlar arkadaşlar,

CS:GO oyununda Basit Eğlence olsun, Ölüm Maçı olsun veya Rekabetçi olsun ara sıra bana kasalar düşüyor. Fakat ben daha hiçbirini açmadım. Sizce anahtar alıp açayım mı yoksa bazı arkadaşlar hiç açmakla uğraşma sat diyorlar. Nereye satacağım konusunda da pek bilgili değilim yalan olmasın :) Sizin de değerli fikirlerinizi alayım, bi' duyayım istedim :) Ankete de işaretleyebilirsiniz.

Bende şuanda 14 adet kasa var eldiven kasası vs. ininal kart alıp satmayı düşünüyorum pazarda.Gelen parayla Rainbow Six almayı düşünüyorum.Kasaları açarsanız boşuna paranız gider.

Arkadaşlar şimdi siz pazardaki değerlerinden bahsedince baktım da 0,11 TL- 0,25 TL gibi fiyatları var. Yani içinden vergi borcu da çıkmayacağına göre başka karlı satma yöntemi yoksa açmak mantıklı değil mi?
Peki anahtara da para verirseniz 8 TL diyelim. Açtınız 1 TL altı geldi o zaman ne yaparsınız. Evet bir ihtimal var 8 TL'den 100 TL ile ayrılmak ama bu düşük bir şans. Bir kasa ilk çıktığı zaman çok pahalı olur Prisma kasası böyle oldu ilk çıktığı an 60 TL ile satılıyordu ben de 60 TL'ye sattım.

Arkadaşlar şimdi siz pazardaki değerlerinden bahsedince baktım da 0,11 TL- 0,25 TL gibi fiyatları var. Yani içinden vergi borcu da çıkmayacağına göre başka karlı satma yöntemi yoksa açmak mantıklı değil mi?
10 kuruş kasa 15 Tl anahtar :) Bu arada envanteriniz pahalı mı? Gizli de. Eğer pahalı değilse, benimki gibi yaklaşık 30 TL ise takas yapabiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı