CS:GO kasasından çıkan eldiven satmalı mı?

meriç tan

Hectopat
Herkese merhaba, iyi sosyaller. CS:GO'da 2 gün evvel şansımı deneyip yaklaşık 15 tane yılan ısırığı kasası açtım ve eldiven çıkarttım. Eldivenin değeri 9-10 bin TL civarlarında Steam pazarında. Bunu satarsam elime 8 bin TL civarı bir şey geçecek. Benim sormak istediğim şu, bunu satıp yerine bir bıçak mı alayım, yoksa bunu satıp yerine bir bıçak bir de M4A1-S Prisntstreammi alayım? Veya 3. opsiyon olarak elimde tutmalı mıyım? Daha değerlenir mi? Teşekkürler herkese.

Çok kararsız kaldım senelerdir bir hayalimdi bıçak kullanabilmek bir de M4 prinstream çok hoşuma gidiyordu onunla birlikte alabilirim belki biraz da stne koyarak ancak dediğinizde mantıklı.

Tutmanızda fayda var, CS2 ile birlikte daha da değerlenmesi muhtemel.

Bende ilk o şekilde dşnmştm ama aşırı karasız kaldım.

Bıçak istiyorsanız eldiveni satıp değerlenebilecek güzel bir bıçak alabilirsiniz hem bıçakla oynayıp hem beklersiniz size kalmış.

Bıçak istiyorsanız eldiveni satıp değerlenebilecek güzel bir bıçak alabilirsiniz hem bıçakla oynayıp hem beklersiniz size kalmış.

Peki önerilerileriniz var mı eldivenim spor eldivenleri büyük av görevde kullanılmış. Bir de sizce yanına prinstream görevde kullanılmış almalı mıyım?

Hangi eldiven? Büyük ihtimal cs2 ciktiginda değerlenecek ama skinlerde değerlenecek. Belki skinlere bölüp bekletilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…