CS:GO kasasından çıkan eldiven satmalı mı?

Hocam Printstream ile kafayı bozmuş.d Elbette şu an satarsanız cs2’ye göre daha az para alırsınız ancak çok istiyorsanız satabilirsiniz.

Herkese merhaba, iyi sosyaller. CS:GO'da 2 gün evvel şansımı deneyip yaklaşık 15 tane yılan ısırığı kasası açtım ve eldiven çıkarttım. Eldivenin değeri 9-10 bin TL civarlarında Steam pazarında. Bunu satarsam elime 8 bin TL civarı bir şey geçecek. Benim sormak istediğim şu, bunu satıp yerine bir bıçak mı alayım, yoksa bunu satıp yerine bir bıçak bir de M4A1-S Prisntstreammi alayım? Veya 3. opsiyon olarak elimde tutmalı mıyım? Daha değerlenir mi? Teşekkürler herkese.
Bence beklet parayı nakite cevirmek istiyodanda bynogame den sat derim net degerlenir

Herkese merhaba, iyi sosyaller. CS:GO'da 2 gün evvel şansımı deneyip yaklaşık 15 tane yılan ısırığı kasası açtım ve eldiven çıkarttım. Eldivenin değeri 9-10 bin TL civarlarında Steam pazarında. Bunu satarsam elime 8 bin TL civarı bir şey geçecek. Benim sormak istediğim şu, bunu satıp yerine bir bıçak mı alayım, yoksa bunu satıp yerine bir bıçak bir de M4A1-S Prisntstreammi alayım? Veya 3. opsiyon olarak elimde tutmalı mıyım? Daha değerlenir mi? Teşekkürler herkese.
Sakın Topluluk pazarı üstünden satma, önerim güvenli trade sitelerini araştırıp oralarda satman. Aldıkları komisyon hem daha az hem gerçek paraya çevirebiliyorsun. Önerim dmarlet, skinbaron vb. Sitelerde.

Kesinlikle beklemelisin ama bıçak almak istiyorsan bıçak al eldivenleri fiyatı artarsa bıçağında fiyatı artacak ve bıçak almanız zorlaşacaktır . Yazdılarmı baktım ama bütün printstream skinleri fn olduğu sürece özelliğini koruyor bu yüzden en sevdiğim m4 ve usp skini olan printstream almak fn olmadığı sürece mantıklı değil. Karar sizin ve güvenilir sitelerden alışveriş yapın steam ciddi bir komisyon alıyor.iyi günler.

Kankam bekletmen de mantıklı, güzel görünen bıçak alman da. Printstream benim de çok hoşuma giden bir skin. Eğer almayı kesin düşünüyorsan fiyatlarını kovala, hatta düşükten sipariş koyarak almaya çalış bence. Çoğu kişi kapsül almak için skinlerini ucuzdan elden çıkarmaya başladı.

Brom ayrıca şunu da ekleyeyim, ben de 2 ay önce revolution kasası açarak 9.5K'lık temukau çıkardım ve o anın heyecanı ile ne yapacağımı bilmeden anında sattım, daha sonrasında tekrar kasa açma mevzusuna düşüp 3-4K daha orada gömdüm. Böyle bir şey yapma isteğin olacaktır muhtemelen, bunu yapmanı hiç tavsiye etmem.

Bence sat çünkü CS2 ile sadece senin eldivenin değil M4A1 prinsteam ve biçaklarda hayli pahalaşacak bir de prinsteam diyoruz burada bu skinin fiyat uçar gider çünkü çok iyi görünüyor ışıklı ortamlarda çok parlıyor. Buna göre bence eldivenini sat sonra satsan ve daha fazla kar elde etsende istediğin skinleri alamama olasığıda var. Ama satıp satmama konusu sana kalmış, haydi görüşürüz ben kaçar.

Çok kararsız kaldım senelerdir bir hayalimdi bıçak kullanabilmek bir de M4 prinstream çok hoşuma gidiyordu onunla birlikte alabilirim belki biraz da stne koyarak ancak dediğinizde mantıklı.

Bende ilk o şekilde dşnmştm ama aşırı karasız kaldım.

Ben sizin yerinizde olsam alırdım, çünkü alacağınız skinlerde değerlenecek.

hocam bence satmayın alacak çok az kişi var ve sattığınıza pişman olabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı